Coolbetin 1v synttäreitä juhlitaan toukokuussa!

Coolbet täyttää tässä kuussa yhden vuoden, joten synttäreitä juhlitaan nyt railakkaasti pitkin kuukautta. Tarjolla on erilaisia kisoja ja mahtavia palkintoja niiden voittajille. Tutustaan tässä artikkelissa tarkemmin siihen, mistä onkaan tällä kertaa oikein kyse!

Synttäreitä juhlitaan synttärikalenterin ja synttärihaasteiden parissa

Synttärikalenterista on löydettävissä joka päivä kampanjoita ja kilpailuja koko toukokuun ajan. Synttärikalenterista on mahdollisuus voittaa ilmaiskierrospalkintoja, pelirahapalkintoja sekä muita mahtavia palkintoja. Kannattaa siis käydä aina kurkkimassa miltä tämän päivän tarjonta näyttää! Näin toukokuun 3. päivänä tarjolla on esimerkiksi 10e riskitön Live-veto mobiiliin.

Synttärihaasteissa puolestaan kyse on kahdesta uudesta pelistä, joissa toisessa palkintona on jopa 50 ilmaiskierrosta. kun taas toisessa vaatimattomasti vapaavalintainen Valioliigamatka! Erityisesti brittifutiksen ystävien kannattaa siis käydä osallistumassa haasteeseen!

Synttärihaasteiden ohjeet

Synttäreiden kunniaksi Coolbet siis lanseerasi kaksi uutta ilmaista peliä pelaajille, joista on mahdollisuus voittaa jopa isoja palkintoja. Pääpalkintona on kahden hengen vapaavalintainen
Valioliigamatka sekä ilmaiskierrospalkintoja. Uusia pelejä on kaksi erilaista:

COOLBET QUIZ on nimensä mukaisesti tietokilpailupeli, jossa pelaajien tulee vastata mahdollisimman moneen tietokilpailukysymykseen oikein. Oikeista vastauksista pelaaja palkitaan ilmaiskierroksilla, joita on mahdollisuus ansaita peräti 50, kun vastaa kaikki kilpailun kysymykset oikein.

PAIKANNA PELIVÄLINE –pelissä pelaajien eteen tulee eri lajeista otettuja tilannekuvia, joihin heidän pitää asettaa puuttuva peliväline. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona kahden hengen vapaavalintainen Valioliigamatka. Lisäksi tarjolla on muitakin mahtavia palkintoja yhteensä 1000 osallistujalle!

Tästä Coolbetin synttärikalenteriin!

Tästä Coolbetin synttärihaasteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset