Coolbetin Triplaus: Perjantaina kolmen lajin kombo!

Vedonlyöntitriplaus

Coolbetin triplaus projektia lähdetään jälleen yrittämään ja laitetaan laiva liikkeelle kolmen lajin kombolla, jossa on tennistä, futista ja korista. Näihin kolmeen on kova luotto, eikä tämän kertaisella lapulla juuri lainkaan ole epäselvyyksiä ennakkosuosikeista. Katsotaan miten meidän käy ensimmäisenä päivänä.

Coolbetin Triplaus: Kolmen lajin kombo perjantaille!

Coolbetin Triplaus aloittaa meillä tuttuun tapaan viikonlopun, mutta vielä tähän mennessä emme ole onnistuneet muussa kuin kaatumisessa viimeistään sunnuntaina. Useat pettymyksen viikot niskassa on toki nihkeä lähteä setvimään seuraavia valintoja, mutta kyllä me tämä vielä joskus runnotaan läpi. Kenties jo tällä viikolla, sillä perjantain valinnoissa on kova kolmikko tulessa.

Ensimmäisenä otteluna starttaa Silvasspor – Karabukspor Turkin pääsarjassa. Karabuksporissa pelaa lähinnä dirrejannuja ja ottelusta toiseen meno on törkeää. Silvassporilla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia tämän pubijengin kaatamisessa ja yllättävän hyvää kerrointa saa vetoihin -1 -tasoituksella. Siitä ensimmäinen kohde talteen.

Toisessa kohteessa nähdään tänään illalla pelaava argentiinan tennismies Del Potro, joka on esittänyt peräti kauniita otteita tämän kertaisessa turnauksessa. Delpo menee nyt kyllä päätyyn asti, joten otetaan tässä kohti välierävoittolapulle sekin kelpokertoimella. Omissa papereissa tässä turnauksekssa Delpoa vastaan välieriin asti noussut Isner on jo ylisuorittanut aivan tarpeeksi. Hurmiossa mies toki saattaa kolistella vaikka mestaruuteen asti, mutta nyt tie nousee viimeistään pystyyn, sillä argentiinalainen on yksinkertaisesti liian hyvä ja liian hyvässä vireessä kaatuakseen Isneriä vastaan.

Viimeisessä kohteessa hieman riskiä kehiin, kun lähdetään suosikin kelkkaan ottelussa Dallas Mavericks – Minnesota Timberwolves: Dallas Mavericks on todella heikko, mutta kykenee aina pahimpana hetkenä pilaamaan monen suosikkeihin luottaneiden laput. Nyt kuitenkin Minnesota Timberwolves saapuu vieraaksi ja heillä pitäisi olla kaikki tarvittava Mavsin kaatamiseen. Myönnetään, että Wolves on ollut kehno vieraissa, mutta nyt sillä on erittäin tärkeä ”helppo ottelu”, joka täytyy ehdottomasti hoitaa, jotta post season kutsuun myöhemmin keväällä. Wolves hoitaa tämän ja jatkaa keskinäisten dominointia myös ensi yönä.

Tällaisella kolmikolla siis tämän kertaiseen Triplaukseen. Alla vielä kuvan kera kaikki valinnat ja ei muuta kuin onnea pitkän perjantain vetoihin!

Coolbetin triplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset