Coolbetin tuplauksessa 30 000€ Jackpot!

Julkaissut:
Päivitetty: kesäkuu 11, 2018
vedonlyöntituplaus

Coolbetin suositussa tuplaus-kampanjassa on tarjolla peräti 30 000€ suuruinen Jackpot. Potti on tuplauksen historian suurin, joten tänään kannattaa iskeä laput sisään ja lähteä tavoittelemaan hurjaa Jackpottia!

Coolbetin tuplaus-kampanja

Tuplaus-kampanjan tarkoituksena on tuplata kilpailijan panos 7 päivänä peräkkäin maanantaista alkaen. Panos kasvaa koko viikon ajan siten, että aina edellisenä päivänä voitettu summa on seuraavan päivän panoksena. Jokaisen vedon yhteiskertoimen tulee olla vähintään 2,00. Koko viikon oikein tuplanneet saavat osuuden Jackpotista. 3 päivää onnistuneesti tuplanneet saavat aloituspanoksensa takaisin.

Tästä mukaan 30 000€:n Jackpotin jahtiin!

Tuplauksen ensimmäinen päivä

Me lähdemme tuttuun tapaan mukaan tuplaukseen. Viime viikolla tuplaus katkesi vaiheeseen kolme, joten siitä on hyvä lähteä parantamaan tämän viikon suoritusta. Maanantain kohdevalikoima ei ole järin suuri, joten hyvien kohteiden löytäminen oli tällä kertaa poikkeuksellisen haastavaa.

Belgia – Costa Rica

Belgia ja Costa Rica viimeistelevät kisakuntoaan tämän illan harjoitusottelussa. Belgia rullasi mukavaan 3-0 voittoon edellisessä ottelussa Egyptiä vastaan kun puolestaan Costa Rica kärsi 2-0 tappion Englannille. Costa Rica oli ajoittain todella pahassa pinteessä Englantia vastaan ja samoja ongelmia on helppo ennakoida myös tämän illan otteluun.

Belgian materiaali on sen verran kova, että lepuutuksista huolimatta kentällä nähdään todella kovatasoinen kokoonpano. Belgian yli 1,5 maalia (1,41) kertoimella kelpaa mainiosti tuplauksen toiseksi kohteeksi.

Värnamo – Jönköpings

Kotijoukkue Värnamo on sarjassa viimeisellä sijalla. Värnamo on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Joukkue on päästänyt tappioputken aikana peräti 15 maalia.

Jönköpings löytyy sarjataulukon sijalta 11. Jönköpings on hävinnyt vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, joten kuntokäyrä on kääntynyt oikeaan suuntaan.

Jönköpings ei ole maaginen vierasjoukkue, mutta uskomme joukkueen venyvän tänään vähintään tasapeliin heikon Värnamon kanssa. Näin ollen tuplauksen toinen kohde on Jönköpings X2 kertoimella 1,43.

Tästä mukaan tuplaus-kampanjaan!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide