Coolbetin tuplauksessa historiallinen 6000€ Jackpot!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistellä hiljalleen tämän viikon tuplaus. Viime viikolla homma katkesi viidenteen päivään kun Interin ja VPS:n välisessä ottelussa ei nähty yli 2,5 maalia. Tällä viikolla projekti käynnistetään tuttuun kolmella 20€ suuruisella lapulla.

Coolbetin tuplaus & 6000€ Jackpot

Tuplaus ei saanut edelliselläkään viikolla uusia voittajia, joten Jackpot-palkinto on noussut tälle viikolle jo peräti 6000 € suuruiseksi. Potti on Coolbetin historian suurin. Me lähdemme tuttuun tapaan tavoittelemaan hurjaa tuplauspottia tälläkin viikolla.

Coolbetin tuplaukseen osallistuvalle lapulle napattiin tänään kaksi kohdetta Jääkiekon MM-kisoista. Luotamme tänään kahteen ennakkosuosikkiin, kun Ranska kohtaa Slovenian ja Tanska saa vastaansa Italian. Kotijoukkueet ovat suuria suosikkeja emmekä nää mitään syytä miksi joukkueet eivät hoitaisi turnauksen viimeistä peliään kunnialla.

Ranskan ja Slovenian välisessä ottelussa kummallakaan ei ole sen suurempaa panosta sillä Ranska ei voi enää päästä jatkopeleihin ja Slovenia putoaa B-sarjaan. Tästä huolimatta Ranska pelannee turnauksen viimeisen pelinsä kunnolla hienon kotiyleisön edessä.

Tanska – Italia ottelussa panokset ovat myös varsin pienet. Tanskalla ei ole pelissä lainkaan panosta, mutta Italialla on ohuen ohut sauma välttää putoaminen B-sarjaan. Tähän tarvittaisiin kuitenkin murskavoitto Tanskasta. Tanska on tästä huolimatta ottelun suosikki emmekä jaksa uskoa, että joukkue heittäisi homman läskiksi viimeisessä pelissään.

Päivän muihin lappuihin napattiin kaksi kohdetta jalkapallo -viheriöiltä sekä pari pistevetoa MM-kisoista. Tästä se viikko taas alkaa, tervetuloa mukaan 6000€ jahtiin!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset