Coolbetin tuplaus käyntiin uudistuksien saattelemana!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Coolbetin suosittu tuplaus uudistuu hieman. Me lähdemme tuttuun tapaan tähän kampanjaan mukaan maanantain kunniaksi. Mukana on myös kaksi muuta lappua, jotka eivät osallistu Coolbetin tuplaukseen.

Coolbetin suosittu tuplaus uudistuu

Coolbetin suosittu tuplaus -kampanja kokee hieman muutoksia. Yksi muutoksista on tuplauksen yhdistäminen. Aiemmin jokaisessa maassa on ollut oma kampanja, mutta jatkossa kaikkien maiden pelaajat osallistuvat samaan tuplaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että tuplauspotissa on joka viikko tarjolla peräti 5000€ jackpot.

Toinen merkittävä uudistus koskee kohdevalikoimaa. Tuplaukseen lisättiin kohteita mm. tenniksestä, jalkapallosta, jääkiekosta sekä koripallosta.

Me aloitamme tämän viikon tuplauksen tuttuun tapaan kolmella lapulla, joista ylimmäinen osallistuu Coolbetin kampanjaan. Kampanjaan osallistuvalle lapulle napattiin tänään kohteet Tanskan sekä Ruotsin jalkapallo -sarjoista.

Yhdestä lapusta löytyy myös jääkiekkoa, kun KHL -kausi starttaa tänään. Kausi starttaa heti kovalla ottelulla, kun SKA kohtaa CSKA:n Jääpalatsissa.

Kolmannessa lapussa luotetaan suoriin voittoihin. Nordsjaelland sekä Infonet Tallin ovat olleet omissa sarjoissaan sen verran kovassa iskussa, että hyvät esitykset saavat jatkoa tänäänkin.

Tästä se viikko taas lähtee käyntiin. Napatkaahan laput talteen tai osallistukaa kampanjaan omalla lapulla niin pääsette mukaan 5000€ suuruisen jackpotin jahtiin. Onnea peleihin!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset