Coolbetin tuplaus käyntiin uudistuksien siivittämänä!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

 On jälleen aika käynnistää viikoittainen tuplaus. Viime viikolla matka tyssäsi toista viikkoa putkeen torstaihin. Tällä viikolla pääsemme aloittamaan tuplauksen muutaman uudistuksen saattelemana.

Coolbetin tuplaus uudistuu

Suuren suosion Coolbetin vedonlyönnissä kerännyt Tuplaus uudistuu! Coolbet järjesti taannoin asiakaskyselyn tuplaukseen liittyen, jonka seurauksena tuplausta muokataan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tuplaukseen tulee kolme isoa muutosta: mukana olevien sarjojen määrä kasvaa, pääpalkinto muuttuu progressiiviseksi Jackpotiksi, sekä jatkossa kaikki kolme päivää peräkkäin oikein tuplanneet pelaajat saavat aloituspanoksensa takaisin vaikka yksikään pelaaja ei pääsisi tuplausta läpi.

2000€ Jackpot-palkinto – Joka viikko pottiin 1000 € lisää

Tuplauskyselyyn vastanneista 61% halusi, että tuplauksen läpipelaamisesta tarjottava palkinto säilyy pelirahapalkintona.Tuplauksen läpipelaamisesta on tähän asti maksettu 2000 € tuplauspalkinto koko viikon läpäisseille tuplaajille. Tämä palkinto muuttuu tulevaisuudessa siten, että jatkossa 2000 € arvoinen Jackpot-palkinto jaetaan samalla viikolla kaikkien seitsemän päivää oikein tuplanneiden pelaajien kesken. Jos kuitenkaan yksikään pelaaja ei pelaa viikon aikana tuplausta läpi, lisätään seuraavan viikon Jackpottiin viikoittain 1000 € lisäsumma niin kauan kuin joku osallistujista sen voittaa. Näin Jackpot voi nousta moninkertaiseksi jättipotiksi. Esim. Jos tällä viikolla kukaan ei tuplaa koko viikkoa läpi – on ensi viikolla tarjolla 3000 € Tuplaus-Jackpot.

Joka viikko tuplauksessa jaossa on siis vähintään 2000 € Jackpot, mutta mahdollisesti myös isompi summa. Maksettavassa palkintorahassa on 1x kierrätysvaatimus minimissään 1,5 kertoimella. Peliraha tulee kierrättää 30 päivän sisään.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Lue lisää tuplauksen muutoksista!

Aiheeseen liittyvät uutiset