Voittoputki-kisa: Voita matka jalkapallon MM-kisoihin!

Voittoputki-kisa

Voittoputki-kisa on Vetovihjeet.com ja Vetosampo.com -sivustojen järjestämä kisa. Kisa järjestetään yhteistyössä Coolbetin kanssa. Voittoputki-kisassa on tarjolla mahtava palkinto sillä voittaja kuittaa itselleen kahden hengen matkan jalkapallon MM-kisoihin Venäjälle!

Voittoputki-kisa Coolbetilla

Kilpailu on varsinkin aikaisemmin Tuplausta ja Triplausta pelanneille tuttu, sillä konsepti on lähes samanlainen. Kilpailun voittajaksi julistetaan se pelaaja, joka saa aikaan pisimmän voittoputken, eli onnistuu päivän vedossaan mahdollisimman monta päivää putkeen. Päivän veto tulee lyödä 10 € panoksella ja vähintään 1,60 kertoimella. Voittoputki-kisa alkaa 29.3. klo 12:00. Osallistuminen kilpailuun päättyy samana päivänä klo 23:59. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan Vetovihjeet.com ja Vetosampo.com -sivustojen kautta.

Näin pääset kisaan mukaan!

  1. Kirjaudu ja siirry kampanja-sivulle TÄSTÄ. Klikkaa kampanja-sivulla näkyvää ”voittoputki käyntiin”-painiketta ja lunasta bonuskoodi: VOITTOPUTKI kohdassa Tili → Bonukset. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä niin saat sen helposti auki TÄSTÄ.

  2. Lyö veto tasan 10 € panoksella (single tai yhdistelmä). Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvän ruutu ”Voittoputki” ennen jokaista kisaan osallistuvan vedon vahvistamista.

  3. Olet mukana kilpailussa. Onnea kisaan!

Säännöt ja ehdot

  1. Kirjaudu ja siirry kampanja-sivulle TÄSTÄ. Klikkaa kampanja-sivulla näkyvää ”voittoputki käyntiin”-nappulaa ja lunasta bonuskoodi: VOITTOPUTKI kohdassa Tili → Bonukset. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä niin saat sen helposti auki TÄSTÄ.

  2. Syötä bonuskoodi: VOITTOPUTKI kohdassa Tili → Bonukset. Olet mukana kilpailussa.

  3. Lyö veto tasan 10 € panoksella (single tai yhdistelmä). Vedon kerroin tulee olla vähintään 1,6. Kaikki lajit, sarjat ja vetomuodot ovat sallittuja, kunhan muistat rastittaa vetokupongille ilmestyvän ruudun ”Voittoputki” ennen jokaista kisaan osallistuvan vedon vahvistamista. Vain yksi veto per päivä! Päivittäinen veto tulee lyödä klo 12.00 – 23:59 välisenä aikana ja veto tulee olla ratkaistuna seuraavana aamuna klo 10.00 mennessä. Vedot, joissa on käytetty Cash out -toimintoa, ei lasketa mukaan kilpailuun.

  4. Jos vetosi voittaa, toista sama seuraavana päivänä niin pitkään, kunnes olet ainoa jäljellä oleva pelaaja. Jos häviät vetosi tai et lyö kampanjaan osallistuvaa vetoa jonakin päivänä, putoat kilpailusta. Jos vedossasi oleva kohde perutaan/siirretään ja kerroin jää alle 1,6, niin voit syyttää rouva fortunaa, sillä putoat pois kilpailusta.

  5. Viimeisenä kilpailussa oleva pelaaja voittaa Coolbetin sponsoroiman kahden hengen matkan jalkapallon MM-kisoihin Venäjälle. Jos useampi kuin yksi pelaaja tippuu viimeisenä kisapäivänä, palkinnon voittaja on se pelaaja, jonka kisaan osallistuvien voitettujen vetojen yhteenlaskettu voittosumma on suurin.

  6. Kilpailun voittajan Coolbetin pelitili tulee olla avoinna kilpailun päätyttyessä. Kilpailuun voivat osallistua vain Coolbetin suomalaiset asiakkaat, jotka aktivoivat bonuskoodin: VOITTOPUTKI ennen kilpailuun osallistuvan ensimmäisen vedon lyömistä. Bonuskoodi tarvitsee aktivoida vain kerran.

  7. Kilpailun tilannetta voit seurata päivittäin Vetosampon sekä Vetovihjeiden sosiaalisen median kanavista sekä nettisivuilla vetovihjeet.com & vetosampo.com. Kaikki tiedustelut kampanjaan liittyen osoitteeseen info@vetovihjeet.com / vetosampo@gmail.com.

Aiheeseen liittyvät uutiset