Coolpickz -kierroksella finaaleita ja ystävyysotteluita!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierroksen helmi Mestarien Liiga -finaalin ohella on ehdottomasti Englannin Championshipin nousukarsinnan -finaali, jossa kohtaavat Hull City ja Sheffield Wednesday. Coolpickz -kierros on muuten sopivan sekalainen kattaus skandifutista ja kansainvälisiä ystävyysotteluita. 

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Hull City – Sheffield Wednesday

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Hull 2,35)

Championshipin finaali on ehkä yksi pienimmälle huomiolle jäävistä otteluista eurooppalaisessa jalkapallossa, ainakin täällä härmässä. Tänä vuonna Valioliigan viimeisestä paikasta ensi kaudeksi taistelevat Tiikerit ja Pöllöt, kun Hull City ja Sheffield Wednesday kohtaavat tänään Wembleyllä.

Hull varmisti paikkansa nousukarsintojen finaaliin voittamalla Derbyn. Tiikerit hoitivat ensimmäisen osaottelun näytöstyyliin 3-0 ja laskettelivat finaaliin häviten kuitenkin toisen osaottelun lukemin 0-2. Hull Cityn materiaali on lähempänä Valioliigan tasoa ja joukkue on siellä finalisteista myös viimeisimpänä pelannut. Joukkueiden keskinäiset ottelut olivat tällä kaudella vähämaalisia ja tasaisia, joten laitetaan Tiikereiden voiton lisäksi underi mukaan riviin.

Odd – Strömsgodset

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Molde -1 2,55)

Tämä kohde pidetään yksinkertaisena eli Let’s keep it simpele. Odd on pelannut vahvasti kotona ja Strömsgodset ei ole kovinkaan kummoinen vierasjoukkue. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset Skagerak Arenalla ovat olleet vahvasti Oddin heiniä ja otteluissa ei ole juurikaan maaleilla juhlittu, joten me luotamme historian havinaan eli Odd voittaa ja underi mukaan.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 28.5.

Tuosta pieni hassuttelu veto Coolpickz -kohteista ja laittakaa omat vetonne myös sisään Coolbetillä!

coolbet 28.5

Futiskohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset