Coolpickz -kierroksella Cup-huumaa!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierrokselta löytyy tällä viikolla peräti viisi kappaletta Cup-finaaleita. Euroopan isoimpien sarjojen kaudet huipentuvat viikonloppuna pelattaviin Cup-finaaleihin ennen kuin päästään jännittämään Mestarien Liigan finaalia. Tuttuun tapaan nostetaan muutama ottelu tarkempaan käsittelyyn, mutta tällä viikolla luvassa myös jotain uutta, kun pelaamme Coolbetillä pienen lapun Coolpickz kohteilla. 

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Molde – Brann

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Molde -1 2,55)

Molde on ollut voittamaton kotonaan tämän kauden Tippeligaenissa, kun joukkue on pystynyt voittamaan kaikki viisi kotiotteluaan. Maalinteko on myös luistanut kotikentällä, kun viidessä ottelussa vastustajan verkko on heilunut 14 kertaa. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista Aker Stadionilla ovat päättyneet isäntien kahden maalin voittoon lukemin 4-2 ja 2-0.

Brann on pelannut vieraskentällä kohtalaisesti ja joukkue on sarjataulukossakin mukavasti kuudentena. Kaksi edellistä vierasotteluaan Brann on hävinnyt vain 1-0 lukemin, mutta tappiot ovat tulleet keskikastin Lilleströmiä ja peräpään Tromsota vastaan.

Bayern Munchen – Borussia Dortmund

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Bayern Munchen 2,00)

Yksi viidestä Coolpickz -kierroksen Cup-finaaleista pelataan Saksassa, kun DFB Pokal -finaalissa kohtaavat Saksan Bundesligan ylivoimainen ykkönen Bayern ja ylivoimainen kakkonen Dortmund. Kun nämä joukkueet kohtaavat ovat ottelut olleet yleensä varsin tasaisia ainakin numeroiden valossa. Bayern ei tänä vuonna Mestarien Liigan finaaliin asti yltänyt, joten DFB Pokal on voitettava Bundesliigan lisäksi.

Dortmund oli tapansa mukaan toinen Bundesliigassa ja oikeastaan ainut todellinen haastaja Bayernia vastaan. Keltapaidat eivät tule päästämään ennakkosuosikki Bayernia helpolla, mutta meidän uskomuksemme on että punaiset hoitavat pokaalin Muncheniin.

Molemmilla joukkueilla on erinomainen hyökkäyskalusto, joskin Dortmundilla se on selkeästi kapeampi. Mikäli ottelun ensimmäinen maali näkee päivän valon aikaisessa vaiheessa tullaan niitä näkemään roppakaupalla lisää.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 21.5.

Tässä Coolpickz -kierrokselta nostetuista kohteista kasaan saatu mukava tupla!

coolbet 21.5

Coolbetin esittelyyn tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset