Coolpickz -kierroksella huippujoukkueiden harjoitusotteluita!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierros on tälläkin viikolla mukavasti pullollaan pohjoismaista väriä, mutta mukaan on saatu myös Euroopan huippujoukkueiden harjoitusotteluita, joukkueiden valmistautuessa pian alkaviin kotimaisiin sarjoihin. Vihjeissämme tarkastellaan viime kauden sensaatio joukkuetta Leicesteriä, joka kohtaa PSG:n ja mukaan pääsee myös kotitappion HJK:ta vastaan kärsinyt IFK Göteborg.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Paris Saint-Germain – Leicester City

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: yli 2,5 maalia 1,64)

PSG joutui hyvästelemään tähtipelaajansa, kun Zlatan Ibrahimovic suuntasi Englantiin. Joukkue ei ole saanut vielä hyökkäykseensä Zlatanin kaltaista tähteä, mutta ensihätään hankittu Hatem Ben Arfa tuo mukavasti taitoa hyökkäykseen. PSG:stä löytyy kuitenkin vielä Cavani, Lucas ja Di Maria, joten suurta ongelmaa ei luulisi joukkueella olevan hyökkäyksessä. Ranskalaiset pöllyttivät torstaina Real Madridia lukemin 3-1, joten uskalletaan toivoa maaleja myös Leicesteriä vastaan.

Sensaatiomaisesti Valioliigan viime kaudella voittaneet Ketut ovat tällä kaudella kovan paikan edessä. Joukkue menetti keskikentältä Kanten, joka siirtyi Chelseaan. Kante oli erittäin tärkeä palanen viime kauden mestaruudessa ja varsinkin Kettujen puolustuspelaamisen kannalta elintärkeä pelaaja. Leicester voitti viime viikon lauantaina nihkeän esityksen jälkeen Celticin rangaistuspotkujen jälkeen lukemin 2-1, joten Ranskan mestareita vastaan saattaa kyyti olla erittäin kylmää.

Jönköpings Södra – IFK Göteborg

Valinta: X (Coolbet: 1x 1,83)

IFK Göteborg kärsi yllättäen tappion Eurooppa Liigan karsinnassa torstaina, kun HJK kävi hakemassa ensimmäisestä osaottelusta 1-2 vierasvoiton. Göteborg onkin tulevana torstaina tiukassa paikassa, kun HJK isännöi ruotsalaisia toisessa osaottelussa, joten Jönköpings ottelu ei välttämättä ole tärkeysjärjestyksessä sieltä kärkipäästä.

Myönnetään että Jönköpings on heikompi joukkue kuin Göteborg ja isännät lähtevät otteluun altavastaajina. Kotona peli on kuitenkin kulkenut varsin mukavasti. Otteluun mukavan lisämausteen antaa se fakta, että Jönköpings pelasi edellisen ottelunsa nimenomaan Göteborgia vastaan ja hävisi lukemin 2-1 vieraskentällä. Haetaan nyt pientä yllätystä ja uskotaan Jönköpingsin venyvän tasapeliin.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 29.7.

Aiheeseen liittyvät uutiset