Coolpickz -kierroksella hurja sunnuntai!

Coolpickz -kierrokselle on saatu viikon tauon jälkeen Valioliigaa, kun Englannissa palataan normaaliin päiväjärjestykseen FA Cup -viikonlopun jäljiltä. Tällä viikolla Coolpickz -kierroksen todelliset helmet löytyvät kuitenkin sunnuntailta, kun Espanjassa, Italiassa ja Ranskassa pelataan huippuotteluita. Me otamme käsittelyyn Seria A:sta ottelun Internazionale – AS Roma sekä Ranskasta ottelun Olympique Marseille – PSG.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Internazionale – AS Roma

Valinta: 2 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Maalit alle 2,5 2,16)

Inter on ollut kotikentällään erinomainen ja joukkue on voittanut kotikentällään yhdeksän kertaa pelaamissaan 12 ottelussa. Coolpickz -rivin kannalta tästä ottelusta on kuitenkin loistava paikka lähteä hakemaan vierasvoittoa. Interin ja AS Roman ottelut ovat tasaisia vääntöjä ja AS Roma on tällä kaudella ollut Interiä parempia Serie A:ssa.

AS Roma pelasi torstaina Eurooppa-liigan ottelun Villarrealia vastaan, mutta italialaiset lepuuttivat ottelussa ykkösmiehiään, joten Interiä vastaan ei AS Roman paidassa nähdä väsyneitä miehiä. AS Roma on pelannut vähämaalisia vierasotteluita, joten u2,5 kertoimella 2,16 on erittäin maukas kohde pelattavaksi tähän otteluun.

Olympique Marseille – PSG

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Maalit yli 2,5 1,71)

Olympique Marseille on ollut täysin kotiotteluidensa varassa tällä kaudella. Marseille on onnistunut keräämään vieraissa vain yhdeksän pistettä, kun taas kotikentällä pisteitä on kertynyt 30 ja otteluita joukkue on pelannut 13 niin kotona kuin vieraissakin. Sunnuntaina joukkue joutuukin kovaan testiin, kun sarjan paras vierasjoukkue saapuu vierailulle.

PSG on Ligue 1:n paras vierasjoukkue, kuten ylhäältä käy ilmi. Pariisilaiset ovat olleet myös nimenomaan Marseillen vieraana pelottavan hyviä, sillä joukkueiden neljä edellistä kohtaamista Marseillessa ovat menneet PSG:lle. Yli 2,5 maalia on tähän kohteeseen loistava poiminta sillä joukkueiden seitsemässä edellisessä kohtaamisessa Marseillessa on tehty vähintään kolme maalia.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset