Coolpickz -kierroksella jälleen MM-karsintoja!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierroksella jännitetään tällä viikolla jälleen MM-karsintoja. Me emme nappaa vihjeisiimme Suomen peliä Kroatiaa vastaan koska torstain pettymyksestä ei ole vielä selvitty. Suuntaamme katseet Puolaan ja Serbiaan, jossa kohtaavat Puola ja Tanska sekä Serbia ja Itävalta. 

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Puola – Tanska

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: 1 2,32 ja yli 2,5 maalia 2,15)

Puola vieraili tiistaina Kazakstanissa eikä vieraspeli sujunut odotetusti. Ensimmäinen puoliaika meni käsikirjoituksen mukaan ja Puola siirtyi tauolle 0-2 johdossa, mutta toinen puoliaika ei enää sujunut toivotulla tavalla. Puola hallitsi ottelua, mutta toisella puoliajalla joukkue ei käyttänyt maalipaikkojaan ja Kazakstan puolestaan iski kahdesti. Tänään Puola esiintyy kotiyleisönsä edessä, joten tiistain tapahtumat eivät saa toistua.

Tanska aloitti omat karsintansa kotivoitolla Armeniasta lukemin 1-0. Ottelun lukemat eivät kerro koko totuutta sillä Tanska vei ottelua, miten halusi, mutta maalinteko ei onnistunut. Tanskalla on hyvä joukkue, mutta Puolan tasoinen se ei ole ja varsinkin vieraskentällä ottelusta tulee hankala. Maalipaikoille pääseminen ei Tanskalaisille kuitenkaan ole ongelma kun hyökkäyksen kapellimestarina toimii Christian Eriksen.

Serbia – Itävalta

Valinta: X ja yli 2,5 maalia (Coolbet: yli 2,5 maalia 2,14)

Serbia on aloittanut karsinnat kotipelillä Irlantia vastaan ja Moldovan vierailulla. Kotona päädyttiin 2-2 tasuriin ja vieraista haettiin maukas 0-3 voitto, joten maaleja on ainakin Serbian peleissä nähty. Serbian puolustus on vahva, mutta ei pomminvarma. Branislav Ivanovic ei ole enää huippuvuosien iskussa eikä Matija Nastasic ole vieläkään sillä tasolla, jota häneltä on odotettu. Maaleja onkin siis luvassa molempiin päihin.

Itävalta on aloittanut Serbian tapaan karsintansa kotitasurilla ja vierasvoitolla. Vierasvoitto tuli Georgiasta hieman nuhaisella esityksellä lukemin 1-2 ja kotona itävaltalaiset joutuivat tyytymään 2-2 tasapeliin Walesia vastaan. Itävaltalaisten tärkeimmät pelaajat hyökkäyssuuntaan ovat olleet Arnautovic ja keskikentän päällikkö Alaba. Mikäli kaksikko jatkaa hyviä otteitaan on Serbia hätää kärsimässä, mutta jokatapauksessa tulemme näkemään maaleja.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz-8-10

Aiheeseen liittyvät uutiset