Coolpickz -kierroksella jälleen tuplapalkinnot!

Coolpickzin pelaajia hemmotellaan jälleen tuplapalkinnoilla ja me iskemmekin tälle viikolle vähän erikoisempaa riviä sisään tuplapalkinnon toivossa. Coolpickz -kierrokselta löytyy tuttuun tapaan pelejä Euroopan huippusarjoista ja me matkaamme Englannin kautta Ranskaan.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Sunderland – Watford

Valinta: X (Coolbet: Anytime Goalscorer Defoe, J 2,30 )

Nyt otetaan käsittelyyn oikea antiherkkupala Valioliigasta kun keskikastin Watford vierailee sarjajumbo Sunderlandin luona Stadium of Lightilla. Sunderland on selkeästi yksi Valioliigan huonoimmista joukkueista, mutta joukkue on pystynyt suoriutumaan kotikentällään satunnaisesti hyvin. Leicester ja Hull kärsivät Black Catsien vieraana tappiot, mutta Chelsea palautti keskiviikkona Sunderlandin kotifanit jälleen maan pinnalle varastamalla pisteet Lontooseen numeroin 0-1. Sunderland pystyy tylsään tasuriin keskikastin joukkueita vastaan varsinkin jos joukkueen paras maalintekijä Jermain Defoe pääsee maaintekopaikkaan.

Watford on yksi alkukauden yllättäjistä, mutta joukkue on palaamassa omalle tasolleen. Vieraskentällä The Hornets on ollut kuitenkin helisemässä, joten jopa Sunderlandin kaltaista joukkuetta vastaan saattaa tulla ongelmia. Mikäli Watford saa pidettyä Defoen kurissa ei joukkueella tule olemaan suuria ongelmia ottelun voittamisessa, mutta me uskomme Defoen rokottavan vierailijota ainakin kerran, joten tasuria Coolpickz -riviin.

AS Monaco – Olympique Lyonnais

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 3,32 )

Ranskassa on luvassa kahden tulikuuman joukkueen ottelu, kun Monaco ja Lyon iskevät yhteen. Monaco on ollut aivan pitelemätön kotikentällään. Monacon kahdeksan kotiottelun maaliero on huikea 31-6 ja joukkue on tehnyt noissa otteluissa kuudesti vähintään kolme maalia.

Lyon on Ligue 1:sen ehdotonta kärkeä, mutta uskomme joukkueen taipuvan hurjassa vireessä olevalle Monacolle. Lyonilla on alla varmasti raskaammat jalat kuin kotijoukkueella sillä viikolla pelatussa cup-ottelussa Lyon joutui vääntämään tiukan tasurin Guingampia vastaan häviten lopulta rankkareilla 2-3. Monaco taasen vei kotonaan näytöstyyliin sarjataulukossa Guingampin edellä olevaa Rennesiä lukemin 7-0.

Tästä tuplapalkintojen jahtiin!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset