Coolpickz -kierroksella jatkuvat MM-karsinnat!

Coolpickz -kierrokselta löytyy tällä viikolla kymmenen kohdetta, jotka kaikki ovat MM-karsintaa. MM-karsinnat jatkuvat ja maajoukkueet havittelevat kisapaikkaa ensi vuonna Venäjällä pelattaviin MM-kisoihin. Varsinaisia huippuotteluita ei kierrokselta löydy, mutta me suuntaamme nokkamme kohti Portugalia ja Montenegroa.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Portugali – Unkari

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Maalit yli 2,5 1,92)

Portugali on karsintalohko B:n toisena, kolme pistettä Sveitsiä perässä. Sveitsi onnistui syyskuussa voittamaan kotonaan ilman Cristiano Ronaldoa pelanneen Portugalin. Unkari on aloittanut omat karsintansa hyvin ja on B-lohkossa kolmantena, kaksi pistettä Portugalin perässä.

Maiden edellinen kohtaaminen on varmasti kaikilla muistissa, sillä joukkueet kohtasivat edellisen kerran kesällä EM-kisoissa. Lopulta EM-kisat voittanut Portugali meinasi jäädä alkulohkoonsa, jonka Unkari voitti maiden tasatessa alkulohkon viimeisellä kierroksella pisteet numeroin 3-3. Nyt odotamme Portugalilta voittoa, mutta myös paljon maaleja kuten viime kesänä näiden maiden kohdatessa!

Montenegro – Puola

Valinta: 2 (Coolbet: Puola 2,00)

Montenegro on aloittanut urakkansa mallikkaasti tasaisesti käynnistyneessä karsintalohko E:ssä. Kotiottelut tulevat olemaan Montenegrolle erittäin tärkeitä ja varsinkin lohkon ennakkosuosikkia Puolaa vastaan olisi isäntien puristettava ottelusta edes piste.

Puola aloitti karsintansa vieraissa tasapelillä Kazakstania vastaan, mutta tämän jälkeen puolalaiset ovat voittaneet kaikki kolme seuraavaa otteluaan. Puolan ylivoimaisesti vaarallisin pelaaja Robert Lewandowski on iskenyt jokaisessa neljässä karsintaottelussa vähintään yhden maalin, eikä mies taida tässäkään ottelussa jäädä maaleitta.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset