Coolpickz -kierroksella juhlitaan maaleilla!

Coolpickz -kierroksella on tällä viikolla luvassa maaleja tai ainakin niin me uskomme. Kierrokselta löytyy otteluita, joissa molempien joukkueiden puolustuksessa olisi parantamisen varaa. Me iskemme kiinni yhteen tällaiseen otteluun sekä kaivetaan tarkempaan tarkasteluun myös yksi pakollisista under-valinnoista.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Atletico Madrid – Sevilla

Valinta: X ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Maalit alle 2,5 2,00)

Molemmat joukkueet pelasivat viikolla europelejä, kun Tico kohtasi kotonaan Mestarien liigassa Leverkusenin ja Sevilla vieraili Leicesterissä niin ikään Mestarien liigan merkeissä. Tico pelasi maalittoman tasapelin Leverkusenia vastaan ja jatkaa Mestarien liigassa, kun taas Sevilla hävisi oman ottelunsa Leicesterille ja valkopunaiset voivat keskittyi La Ligaan.

Sevillalla on viiden pisteen etumatka neljäntenä olevaan Atleticoon ja toisena oleva Barcelona on kolme pistettä valkopunaisia edellä. Tasapeli ei siis olisi huono tulos vierailijoille, joten uskon että Sevilla lähtee puolustuksen kautta tähän otteluun. Vähämaalinen kärkipään ottelu olisi siis tiedossa ja alle 2,5 maalille saakin mukavan 2,00 kertoimen Coolbetilla.

Manchester City – Liverpool

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Kotijoukkueen maalit yli 1,5 1,76)

Tarkkasilmäiset huomaavat heti, että Coolpickz -rivin valinta on ehkä hieman ristiriidassa pelivihjeen kanssa mutta eivät ne kuitenkaan toisia poiskaan sulje. Coolpickz -rivin kannalta pelaan ehdottomasti 4,15 pisteen arvoista Liverpoolia, joka on pelannut hyvin Valioliigan kärkijoukkueita vastaan. Liverpool on edellisen kerran hävinnyt Citylle 2014, joten tämänkin seikan turvin lähdetään metsästämään 4,15 pistettä Coolpickz -valinnalla.

Cityn puolustus ei ole vakuuttanut tällä(kään) kaudella huolimatta siitä, että alakerta on taas täynnä nimimiehiä. Maalinteko ei kuitenkaan ole ollut ongelma ja kun vastassa on toinen joukkue, jonka puolustus on hyvin taipuvainen virheisiin ei olisi yllätys jos maaleja tulisi kuin liukuhihnalta. Citylle vähintään 2 maalia ja Poolin voitto tekisivät nannaa Coolpickz -riville kuin myös pelitilille.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset