Coolpickz -kierroksella juhlitaan maaleilla!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierroksen tämän viikkoiset kohteet suorastaan huutavat maaleja! Hankalaa tällä kierroksella onkin valita kohteet, joissa ei paljon maaleja nähdä. Me lähdemme kuitenkin tutkailemaan otteluita, joissa nähdään maaleja. Tällä viikolla skipataan Valioliiga ja suunnataan Espanjaan sekä Italiaan!

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Real Sociedad – Atlético Madrid

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Maalit yli 2,5 2,05)

Real Sociedad on ollut erinomaisessa iskussa kotikentällään, mutta vastassa joukkueella onkin ollut alemman keskikastin joukkueita. Real Sociedad onkin mielestämme siis suoriutunut juuri niin hyvin kotonaan kuin joukkueelta voidaan odottaa. Real Madridin vierailu Estadio de Anoetalla oli myös odotettu. Sociedad oli ottelussa täysin vastaantulija ja kuokkaan tuli lukemin 0-3. Tänään vastaan asettuu toinen Madridin joukkue, joka tulee varmasti olemaan kuskin paikalla ja vie ottelua kuten haluaa.

Madridin joukkueista puhuttaessa esiin nousee Real Madridin vaarallinen hyökkäys, mutta sen rinnalla Atléticon hyökkäys ei ainakaan tähän mennessä ole jäänyt pahasti jälkeen. Atléticon hyökkäyskolmikko Griezmann, Carrasco ja Gameiro ovat olleet hurjassa iskussa ja ovat tehneet yhteensä 16 maalia. Ticon peli luistaa niin kotona kuin vieraissa ja maalintekijöitä löytyy laajalta rintamalta, joten uskotaan tänään vierasvoittoon sekä maalijuhliin.

Palermo – AC Milan

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: AC Milan yli 2,5 maalia 3,46)

Palermo on ollut kotikentällään umpisurkea eikä peli nyt ole vieraissakaan luistanut. Palermon puolustus on sarjan surkeimpia ja kun hyökkäyspelikään ei kulje on juhlanaiheet Sisiliassa olleet vähissä. Palermo on päästänyt viidessä kotipelissään 12 maalia ja näistä 7 on tullut kahdessa edellisessä ottelussa Udinesea ja Torinoa vastaan.

AC Milan on Serie A:ssa kolmantena ja peli on kulkenut mukavasti. Edellisessä vierasottelussa milanolaiset kokivat shokkitappion Genoalle, mutta AC Milan ei ollut ottelussa selkeästi heikompi. Vierasotteluissaan Milan on päässyt mukavasti maalipaikoille ja kun seuraavaksi vastaan asettuu yksi Serie A:n heikoimmista puolustuksista, pääsevät milanolaiset juhlimaan ottelussa maaleilla.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz-5-11

Aiheeseen liittyvät uutiset