Coolpickz -kierroksella kohteita Euroopan huipulta!

Coolpickz -kierrokselle on poimittu pelejä peräti viidestä Euroopan pääsarjasta. Edustettuina ovat Bundesliga, Valioliiga, Serie A, La Liga ja Ligue 1. Me nappaamme tarkasteluun Valioliigan herkkupalan Manchester City – Tottenham ja sen lisäksi suunnataan katseet Bundesligaan, jossa kohtaavat Leverkusen – Hertha BSC.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Manchester City – Tottenham Hotspur

Valinta: 2 (Coolbet: Tottenham dnb 2,49)

Manchester City koki shokkitappion Evertonin vieraana viime viikon sunnuntaina. Pep Guardiolan joukkue jäi täysin Evertonin jalkoihin vaikka City hallitsikin ottelua. Cityn puolustus näytti ja oli erittäin haavoittuvainen läpi ottelun eikä puolustuslinja saanut kovinkaan paljon tukea keskikentällä pelanneelta Yaya Tourelta. Kotijoukkueella on ottelussa kaikki paineet nostaa itsensä takaisin mestaruustaistoon ja ne paineet saattavat olla liian kovat.

Spursin peli kulkee ja edellinen pistemenetys on tullut joulukuun puolivälissä Manchesterissa, jossa vastassa oli silloin United. Manchesterin vierailun jälkeen Spurs on voittanut seitsemän ottelua putkeen ja joukkueen meno on ollut vakuuttavaa. Tottenhamin hyökkäyspään trio KaneAlliEriksen tulee pyörittämään Cityn keskikenttää ja puolustusta kuin Whirpool Guardiolan likaisia kalsareita, mikäli City pelaa viime viikon tapaan.

Bayer 04 Leverkusen – Hertha BSC

Valinta: X (Coolbet: x2 2,12)

Leverkusen majailee Bundesligassa yhdeksäntenä ja punamustat tarvitsevat kipeästi pisteitä pysyäkseen taistelussa eurokentille pääsystä. Bundesligassa pidettiin taas perinteinen tauko, jonka aikana Leverkusen hioi peliään ystävyysotteluissa ja kaksi viimeistä ystävyysottelua päättyikin punamustien voittoon. Varsinaista kotikenttä etua ei Leverkusenilla ole, sillä joukkueen otteet eivät ole kotikentällä olleet erityisen hyviä.

Hertha BSC on vielä vahvasti mukana jopa Bundesligan mestaruustaistossa, joten pisteet ovat myös vierailijoille tarpeen. Jos Leverkusen on ollut heikko kotonaan on Hertha ollut sitä vieraissa. Kolme edellistä vierailua Leverkusenissa ovat päättyneet kotijoukkueen eduksi, mutta tämän kauden Hertha on kova joukkue. Molemmat kaipaavat pisteitä ja hyvää jatkoa kaudelle talvitauon jälkeen, joten isketään riviin rohkeasti tasuri. Pitkävedon puolelta kannattaa napata yli kahden kertoimella tuplamerkki myös tähän otteluun.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset