Coolpickz -kierroksella Lontoon derby!

Coolpickz -kierros potkaistaan käyntiin 14.30, kun Chelsea ja Arsenal kohtaavat Lontoon derbyssä. Kierrokselta löytyy myös Monacon ja Nizzan ”paikalliskamppailu” sekä muita kiinnostavia kohteita. Me tutkailemme tarkemmin Lontoon derbyä sekä Crystal Palacen ja Sunderlandin kohtaamista.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Chelsea – Arsenal

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Chelsea 2,00)

Chelsea joutui tyytymään tiistaina 1-1 tasapeliin Liverpoolin vieraana. Vierailijat olivat ottelussa parempia huolimatta siitä, että molemmat joukkueet saivat luotua muutamia vaarallisia maalintekopaikkoja. Chelsean Diego Costa sössi ottelussa myös rankkarin, joten 1-1 tasapeli ei varmasti tyydyttänyt sinisiä. Kotikentällään Chelsea on ollut kuitenkin murhaava, kun 11 ottelussa pisteitä on tullut 30 maalierolla 30-6.

Arsenal lähtee derbyyn haavoittuneena. sillä joukkueen keskikentältä ovat sivussa Aaron Ramsey ja Granit Xhaka. Toisaalta Xhakan poissaolo voi olla Arsenalille hyväksi, sillä sveitsiläinen on ollut ensimmäisellä Valioliiga kaudellaan huono. Arsenal hävisi tiistaina kotonaan Watfordille, joten myös Tykkimiehet lähtevät derbyyn pettymys harteillaan. Arsenal on tehnyt viimeksi maalin Chelsean vieraana vuonna 2013, joten Tykkimiesten hyökkääjiltäkään ei ole odotettavissa ihmeitä tämän päivän derbyssä.

Crystal Palace – Sunderland

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Maalien määrä yli 2,5 1,92)

Crystal Palace saa vieraakseen Sunderlandin, joka kamppailee Valioliigassa säilymisestä isäntien tapaan. Palace nappasi tiistaina tärkeän voiton Bournemouthista vieraissa ja joukkueen peli näytti varsin pirteältä. Lisämaustetta otteluun tuo Patrick van Aanholt, joka siirtyi Sunderlandista Crystal Palacen riveihin tammikuussa. Van Aanholt on loistava nouseva laitapuolustaja, joka tuo hyvän lisän Palacen laitapelaamiseen. Belgialaishyökkääjä Christian Benteke on löytänyt jälleen maalivainunsa ja tulee aiheuttamaan ongelmia vieraiden puolustukselle.

Sunderland taistelee kynsin hampain säilymisestä Valioliigassa, mutta tämä oli selvää jo ennen kauden alkua. Sunderlandin edelliset vieraspisteet ovat tulleet marraskuun alussa, joten lähtökohdat vieraspeliin eivät ole ihanteelliset. Joukkueen ainut pelote ja samalla toivo on kokenut kettu Jermain Defoe. Mikäli Palace saa pidettyä Defoen kurissa ei heillä ole tänään ongelmia voittaa.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset