Coolpickz -kierroksella luotetaan kotijoukkueisiin!

Coolpickz -kierroksen valtaa tällä kierroksella MM-karsinnat. Kaikki karsintapelit ovat Euroopasta ja me uskomme vahvasti kotijoukkueisiin. Kuten edellisellä MM-karsintakierroksella myös tällä kertaa ohitamme surutta Suomen pelin välttääksemme suurempaa surua. Onneksi Coolpickz -kierrokselta löytyy yhdeksän muutakin kohdetta, joista me valitsimme jälleen kaksi tarkempaan käsittelyyn. 

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Tshekki – Norja

Valinta: X ja alle 2,5 maalia (Coolbet: X 3,00)

Tshekki on kärsinyt ongelmista hyökkäyspäässä ja joukkueella onkin menossa kolmen ottelun mittainen kuiva kausi. Joukkue on pelannut kolme karsintaottelua, joista kaksi kotona ja yhden vieraissa. Kotikentältä saldo on kaksi maalitonta tasuria ja vieraissa Tshekki sai Saksalta 0-3 käkättimeen. Apina tshekkihyökkääjien olkapäillä alkaakin olla jo gorillan mitoissa eikä Norjaa vastaan ole odotettavissa että se gorilla sieltä hyppäisi pois.

Tshekin tapaan on Norjallakin ollut ongelmia hyökkäyspäänsä kanssa. Norjalla on kuitenkin kasassa neljä tehtyä maalia, mutta kaikki neljä maalia Norja teki kotiottelussa San Marinoa vastaan. Vastakkain asettuvat siis kaksi hyökkäyksen osalta surkeaa joukkuetta, jotka pystyvät kuitenkin hyvään puolustuspeliin, niinpä tasapeli ja alle 2,5 maalia on mielestämme hyvä valinta tähän otteluun.

Kroatia – Islanti

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Maalit alle 1,5 3,44)

Kroatia on MM-karsintalohkonsa jaetulla piikkipaikalla Islannin kanssa seitsemällä pisteellä. Kroatia on Islantia taitavampi joukkue ja varsinkin kotikentällään ruutupaidat tulevat olemaan kuskinpaikalla. Kroatia pyrkinee pitämään palloa ja hallitsemaan näin ottelua, jolloin heille riittää yksikin maali voittoon kun oma pää pysyy puhtaana.

Islanti on jatkanut EM-kisojen hurmiota ja siitä osoituksena jaettu kärkipaikka MM-karsintalohkossa kolmen pelatun ottelun jälkeen. Islanti voitti edellisessä ottelussaan kotikentällään Turkin 2-0 ja sitä ennen pelattiin surullisen kuuluis Islanti – Suomi -ottelu, joka päättyi Islannin 3-2 voittoon. Vieraskentällä viikingit pelasivat Ukrainan kanssa 1-1 tasapelin ja Kroatiaa vastaan on odotettavissa samankaltainen ottelu. Islanti puolustaa jälleen kerran tunnollisesti ja tukeutuu vastahyökkäyksiin, mutta emme usko Kroatian olevan yllätettävissä vaan pisteet jäävät Kroatiaan vähämaalisen ottelun jälkeen.

20 parasta riviä palkitaan rahapalkinnoin!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

coolpickz-11-11

Aiheeseen liittyvät uutiset