Coolpickz -kierroksella luvassa kotivoittoja!

Coolpickz -kierroksella luotetaan tällä viikolla kotijoukkueisiin. Kierrokselta löytyy kohteita jälleen ympäri Eurooppaa ja me matkaamme vihjeissä Espanjan kautta Saksaan. Espanjasta poimimme tarkasteluun Real Sociedad – Valencia ottelun ja Saksassa kohtaavat Hertha BSC ja Werder Bremen. Tälläkin viikolla Coolpickz -kierroksella on luvassa tuplapalkinnot, joten ilmaiset rivit kannattaa iskeä sisään!

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Real Sociedad – Valencia

Valinta: 1 (Coolbet: Real Sociedad 1,95 )

Real Sociedad on saanut pelin juonesta kiinni kotikentällään. Kaksi edellistä vastustajaa Estadio de Anoetalla ovat olleet Atletico Madrid ja Barcelona, joista vain Barcelona pystyi viemään Kataloniaan pisteen tuliaisena Baskimaan vierailulta. Seitsemästä kotiottelustaan La Ligassa Real Sociedad on hävinnyt vain yhden ja kyseinen ottelu oli kauden avauskierroksella Real Madridia vastaan. Edellisessä kotiottelussa katkesi Real Sociedadin nollaputki kotona, kun Lionel Messi onnistui maalinteossa ja Sociedadin 363 minuuttia kestänyt nollaputki meni näin ollen poikki.

Valencian vieraspelit ovat olleet surullisia ja oikeastaan joukkueen koko alkukausi on mennyt penkin alle. Valencia on juuri putoamisviivan yläpuolella ja Los Che on pystynyt voittamaan vieraskentällä vain niin ikään La Ligan pohjamudissa rypevät joukkueet Leganesin ja Gijonin. Kun yhdistetään huonoihin otteisiin vieraskentillä myös historia Real Sociedadin vieraana, ei Valencia tule pisteitä Baskimaasta saamaan. Valencia on voittanut edellisen kerran Real Sociedadin vieraissa vuonna 2010, jonka jälkeen Los Che on pystynyt vain kerran tasapeliin vieraillessaan Estadio de Anoetalla.

Hertha BSC – Werder Bremen

Valinta: 1 (Coolbet: Hertha BSC -1 2,95 )

Bundesliga on alkanut yllätysten merkeissä, Bayern Munchen ei johda sarjaa ja Dortmund on sarjataulukossa vasta kuudentena. Hertha on aloittanut oman kautensa hyvin ja joukkue on Bundesligassa kolmantena. Hyvän alkukauden merkittävin tekijä Berliinissä on ollut loistavat otteet kotikentällä. Yksikään vierasjoukkue ei ole vielä tällä kaudella poistunut Berliinin Olympiastadionilta pisteet mukanaan vaan Hertha on voittanut kaikki kuusi kotiotteluaan maalierolla 13-3. Noista kuudesta kotiottelustaan Hertha on voittanut kolme vähintään kahdella maalilla.

Werder Bremenin huippuvuodet ovat taakse jäänyttä aikaa ja vihreävalkoiset ovatkin vakiinnuttaneet asemansa Bundesligan keskikastin joukkueena. Tämä kausi voi tehdä asiaan poikkeuksen sillä joukkue saattaa joutua taistelemaan sarjapaikastaan. Joukkueen puolustus on ollut surkea, kun tämän kauden 13:sta ottelussa omissa on kolissut 32 kertaa ja se on paljon se. Vieraskentällä on mennyt on mennyt jopa niin huonosti että Werder Bremenin päästettyjen maalien keskiarvo vieraissa on 3,3 maalia ottelua kohden. Werder Bremenin huonoon puolustuspelaamiseen saattaa löytyä monia syitä kuten se, että joukkueen topparina luutii Huuhkajissakin hyvää työtä tehnyt Niklas Moisander.

Tästä tuplapalkintojen jahtiin!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset