Coolpickz -kierroksella Madridin derby!

Coolpickz -kierroksen ehdoton ykkösottelu tällä viikolla on Madridin derby, vaikka Saksassa ja Italiassa pelataan myös muutama huippuottelu. Saksassa Bayern saa vieraakseen Dortmundin ja Italiassa Napoli vierailee Lazion kotona. Me avaamme ajatuksiamme Madridin derbystä kuin myös Bayernin ja Dortmundin välisestä ottelusta.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Real Madrid – Atletico Madrid

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,71)

Viiden ottelun voittoputkessa kulkeva Real Madrid saa vieraakseen pikkuveljensä Atleticon. Atletico on ollut erittäin vaikea vastus Realille, mutta tällä kaudella Real tulee olemaan Madridin herra. Tunnetusti Realin hyökkäys on vaarallinen, mutta nyt siitä tekee vaarallisen se seikka, että joukkue osuu leveällä rintamalla tolppien väliin.

Tico on auttamatta jäämässä mestaruustaistelun ulkopuolelle vaikka joukkue onnistuisikin tänään voittamaan kärkijoukkue Realin. Ticon sairastuvalla on ruuhkaa, joten se ei ainakaan auta joukkueen tilannetta derbyssä. Nollille emme kuitenkaan usko Ticon jäävän, mutta Real tulee hoitamaan tämän ottelun.

FC Bayern Munchen – Borussia Dortmund

Valinta: X (Coolbet: Borussia Dortmund/Draw 2,35)

Kyllä, tiedämme Bayernin olevan kotonaan erittäin kova joukkue ja Bundesligassa Bayern nyt on kova niin kotona kuin vieraissa. MUTTA. Tiistaina Hoffenheimin vieraana Bayern oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla aseeton ja joukkue hävisikin ottelun 1-0. Thomas Muller on sivussa ja todennäköisesti myös Robert Lewandowski, joten kotijoukkueen hyökkäys lähtee otteluun ilman terävintä kärkeään.

Ei voida väittää Dortmundin olevan missään maagisessa iskussa, mutta ainakin joukkue pystyy tänään haastamaan Bayernin. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Dortmundissa keltamustat olivat vahvempia numeroin 1-0. Dortmund tarvitsee myös voiton ottelusta, jotta se pysyy mukana taistelemassa suorasta paikasta Mestarien liigaan.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset