Coolpickz -kierroksella MM-karsintoja!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierroksella päästään jännitämään jalkapallon MM-karsintoja. EM-kisat on pelattu alta pois ja nyt on aika selvittää, mitkä joukkueet pääsevät kahden vuoden päästä pelattaviin MM-kisoihin. Suomi aloittaa oman matkansa kohti MM-kisoja kotiottelulla Kosovoa vastaan. Me tutkailemme tietenkin Suomen ottelua hieman tarkemmin ja matkustamme myös Kyprokselle.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Suomi – Kosovo

Valinta: X ja alle 2,5 maalia (Coolbet: X 3,55)

Suomi pelasi viimeisen harjoitusottelunsa ennen karsintoja keskiviikkona Saksassa ja isäntäjoukkue Saksa oli vahvempi lukemin 2-0. Huuhkajat olivat oikeastaan koko ottelun ajan matkustajan paikalla eikä vaarallisia maalintekopaikkoja Saksan maalille saatu luotua. Huuhkajien hyökkääjät Pukki ja Pohjanpalo ovat olleet seurajoukkueissaan hyvässä iskussa, mutta maajoukkueessa ruuti on ollut märkää.

Kosovo lähtee ensimmäisiin MM-karsintoihinsa ja se antaa joukkueelle varmasti lisäpotkua. Kosovo pelasi harjoitusottelun Färsaaria vastaan ja voitti ottelun lukemin 2-0 vaikka joukkue pelasikin yli puolet ottelusta vajaalla. Huuhkajienkin viimeisin voitto on tullut juuri Färsaaria vastaan, mutta tuosta voitosta on jo lähes vuosi aikaa. Ikäväksemme joudumme uskomaan, että Suomi hakkaa päätään seinään ja Kosovo hakee hyvällä asenteella yhden pisteen mukaansa Suomesta.

Kypros – Belgia

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Belgia maalit yli 2,5 2,54 ja )

Kypros lähtee otteluun selkeänä altavastaajana ja ottelun käsikirjoitus on aikalailla selvä, Belgia vie ja Kypros vikisee. Kypros ei ole ollut kenellekään helppo pelata vieraissa, mutta joukkueiden tasoero on huomattava. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Kypros onnistui pitämään lukemat pieninä ja joukkue hävisi vain 0-1.

Belgian EM-kisat päättyivät pettymykseen, kun Wales päätti punaisten paholaisten kisat. Belgian tähtipelaajat ovat aloittaneet seurajoukkueissaan kautensa kuitenkin hyvin ja varsinkin Belgian hyökkäys on murhaava. Uskotaan että Belgia aloittaa karsintansa vahvasti ja maaleja tullaan näkemään.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 4.9.

Aiheeseen liittyvät uutiset