Coolpickz -kierroksella monipuolinen kattaus kohteita!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierroksen pääosassa on brittifutis, mutta kohteita löytyy myös muualta. Norjan Tippeligaen, Ruotsin Allsvenskan, Suomen Veikkausliiga, Italian Serie A ja Espanjan La Liga ovat kaikki edustettuina Coolpickz -kierroksella. Me otamme käsittelyyn Lazion ja Juventuksen välisen ottelun sekä Manchester City – West Ham kamppailun.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Lazio – Juventus

Valinta: 2 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Lazio maalit alle 0,5 2,16)

Lazio aloitti kautensa voitolla ja varsinaisella maalijuhlalla kun vieraskentällä kaatui Atalanta lukemin 3-4. Rooman Olympiastadionilla ei kuitenkaan tulla tänään mitään maalijuhlaa näkemään kun vieraaksi saapuu Juventus. Lazion hyökkäys on vaarallinen ja joukkueen ehkä vaarallisin hyökkääjä, Ciro Immobile, saikin maalihanat auki ensimmäisessä ottelussa. Tänään vastassa on Italian ja ehkä koko Euroopan kovin puolustus.

Juventuksen peli on rakennettu pitkälti sen vahvan puolustuksen varaan, eikä tämä kausi tuo muutos tilanteeseen. Joukkue koki hieman muutoksia kesän aikana kun Pogba siirtyi Englantiin ja Morata Espanjaan. Puolustuksen runko on kuitenkin pysynyt samana ja sitä vahvistamaan hankittiin Dani Alves. Juventus hakee tänään vieraskentältä rutiinivoiton ja jättää isännät kylmästi nollille.

Manchester City – West Ham

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Manchester City maalit yli 2,5 2,02)

Manchester City on aloittanut kautensa vahvasti ja varsinkin joukkueen hyökkäys on ollut murhaavan tehokas. Cityn hyökkäys vilisee tähtiä, joista jokainen pystyy luomaan maalintekopaikkoja ja myös käyttämään paikat hyväksi. Kesän hankinta Nolito on päässyt Cityn peliin erinomaisesti sisään ja maaleja on tullut. Sergio Aguero on ollut myös käsittämättömässä iskussa, joten West Hamin puolustus joutuu ottelussa koville.

West Hamin kausi ei ole alkanut kovinkaan hyvin, sarja-avauksessa tuli tappio Chelsealle, Eurooppa liigan karsinnassa Astra tiputti lontoolaiset, mutta onneksi Bournemouth kaatui lukemin 1-0. West Hamin puolustuksesta puuttuu loukkaantumisen vuoksi Aaron Cresswell, jonka jättämää aukkoa ei joukkue ole pystynyt täyttämään. Lontoolaisten vahvin puolustus on hyökkäys, joten maaleja on tässä ottelussa luvassa.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 27.8.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset