Coolpickz -kierroksella päästään taas Valioliigaan!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierroksella päästään takaisin normaaliin päiväjärjestykseen maaottelutauon jälkeen, kun suurinosa kierroksen peleistä on tuttuun ja turvalliseen tapaan Valioliigaa. Valioliigan lisäksi kierrokselta löytyy myös otteluita Norjasta, Ruotsista, Italiasta ja Espanjasta. Me otamme tarkempaa käsittelyyn Valioliigasta Crystal Palacen ja West Hamin kohtaamisen sekä Italian Serie A:sta lähdemme purkamaan ottelua Inter – Cagliari.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Crystal Palace – West Ham

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: kotijoukkueen maalit yli 1,5 1,94)

Crystal Palace on aloittanut kautensa erinomaisesti ja joukkue löytyy Valioliigasta sijalta 8. Maalinteko ei ainakaan ole ollut alkukaudesta ongelma kotijoukkueelle sillä Crystal Palace on tehnyt keskimäärin 1,5 maalia ottelua kohden. Crystal Palace voi myös luottaa jatkossa maalitehtailuun sillä joukkueen hyökkääjä Christian Benteke on ollut hyvässä iskussa. Benteke on onnistunut maalinteossa kahdessa edellisessä Valioliiga ottelussa ja maanantaina maajoukkuepaidassa mies tehtaili hattutempun Gibraltaria vastaan.

West Ham on ollut alkukaudesta umpisurkea eikä edes Dimitri Payet ole pystynyt johdattamaan joukkuetta voittojen tielle. Varsinkin vieraskentällä West Hamin meno on ollut synkkää ja kolmesta vierasottelusta joukkue ei ole saanut yhden ainuttakaan pistettä. Maaleja näissä otteluissa on kuitenkin nähty peräti 13 kappaletta, joten tänään uskotaan West Hamin heikon suorittamisen vieraskentillä jatkuvan ja Crystal Palace voittaa suurimaalisen ottelun.

Inter – Cagliari

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Inter -1,5 2,15)

Interin kausi ei ole alkanut odotetusti, mutta joukkue on kuitenkin materiaaliltaan Serie A:n kärkipään joukkueita. Inter onnistui kuitenkin kaatamaan kotonaan Serie A:ta ylivoimaisesti viime vuodet hallinneen Juventuksen lukemin 2-1. Cagliari on selkeästi heikompi joukkue, jonka tulisi olla Interille vain suupala.

Cagliarin kausi on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta hyvän alun salaisuus piilee kotiotteluissa. Vieraissa meno on ollut rumaa sillä kolmesta vierasottelusta Cagliarilla ei ole pistettäkään ja maaliero on surkea 2-9. Cagliarin kannalta omissa soi liikaa ja silloin on erittäin vaikea myös voittaa otteluita. Näistä asetelmista lähdetään hakemaan Interin selvää kotivoittoa ja Coolpickz -riville rohkeasti overia.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz-15-10

Aiheeseen liittyvät uutiset