Coolpickz -kierroksella ratkotaan mestaruuksia!

Coolpickz -kierroksella on tällä viikolla mukavasti kohteita, joiden lopputulos vaikuttaa ehkäpä jo ratkaisevasti mestaruuksiin. La Ligassa Barcelona on jälleen pakkovoiton edessä, Valioliigassa Everton voi voitolla Chelseasta kiristää taistelua mestaruudesta ja Ranskassa OGC Nice voi vielä kiilata mukaan mestaruustaisteluun voitolla PSG:stä!

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Everton – Chelsea

Valinta: X ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Everton/Draw 1,83)

Everton on ollut kotonaan erinomainen tällä kaudella ja joukkue onkin voittanut jo kahdeksan ottelua putkeen kotikentällään. Kaiken lisäksi kotivoitot ovat olleet maalirikkaita ja viihdyttäviä otteluita eivätkä nuhaisia 1-0 vääntöjä. Everton on pystynyt tekemään edellisessä kahdeksassa kotiottelussaan keskimäärin 3,6 maalia ottelua kohden ja omissa on soinut vain kuudesti.

Chelsea on edelleen vahvasti kiinni Valioliigan voitossa, mutta Everton olisi voitettava jottei Tottenham saisi kirittyä etumatkaa pienemmäksi. Faktahan on se että Tottenham harjaa Lontoon derbyssä Arsenalilla lattiaa ja näin ollen on mahdollista, että Spurs kaventaisi eroaan Chelseaan. Chelsea on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Evertonin vieraana ja tälläkin kerralla pisteet saattavat jäädä Goodison Parkille.

Sandefjord – Molde

Valinta: 2 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Molde 1,97)

Sandefjord on sahannut muutaman kauden Elitserienin ja Obos-Ligaenin väliä. Norjan Elitserien on vasta alkanut, joten yllätyksiä näin alkukierroksilla saatetaan nähdä. Sandefjord on kuitenkin jälleen siinä asemassa, jossa joukkue on viime vuodet ollut ja tavoitteena joukkueella olisi varmasti tällä kaudella pysäyttää hissiliike pääsarjan ja divarin välillä ainakin vuodeksi.

Molde on Norjassa yksi mestarisuosikki ja on sitä ollut jo vuosien ajan. Kausi on alkanut Molden osalta kohtalaisesti, kun viidestä ottelusta on kasassa 10 pistettä. Kotonaan Molde on pelannut kaksi ottelua, jotka joukkue on hoitanut näytöstyyliin. Vieraskentältä olisi nyt haettava myös pisteitä ja me emme epäile etteikö niin kävisi. Sandefjordin edellisellä Elitserien visiitillä Molde voitti joukkueiden molemmat kohtaamiset ja sama meno jatkunee myös tällä kaudella.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset