Coolpickz -kierroksella sopiva sekoitus kohteita!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Viime viikon Coolpickz -kierroksella pääsimme nauttimaan pääasiassa Valioliigasta, mutta tällä viikolla kierrokselle on saatu hyvä sekoitus kohteista ympäri Eurooppaa. Me suuntaamme vihjeissämme Ruotsiin ja Italiaan. Allsvenskanissa kohtaavat Malmö FF ja Östersunds FK ja Italian Serie A:ssa todellinen huippuottelu, kun AC Milan ja Juventus iskevät yhteen.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Malmö FF – Östersunds FK

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Malmö FF -1 1,87)

Malmö on ollut erinomaisessa iskussa ja varsinkin kotona joukkue on ollut suorastaan ylivoimainen.Viiden edellisen kotiottelun saldona täydet 15 pistettä, maalierolla 12-2. Malmö on ollut koko kauden erittäin vahva kotijoukkue, joten kyseessä ei ole vain viiden kotiottelun mittainen suonenveto.

Östersunds ei ole vastustajansa veroisessa iskussa ja varsinkin vieraskentillä peli on tökkinyt pahemman kerran. Joukkue on pelannut 13 vierasottelua, joista pisteitä on kertynyt kahdeksan. Vierastilastoa synkentää edelleen se, että viimeisestä viidestä vierasottelusta Allsvenskanissa Östersunds on saanut vain yhden pisteen eikä joukkue ole onnistunut maalinteossakaan noissa otteluissa kuin kahdesti.

AC Milan – Juventus

Valinta: X (Coolbet: X 3,45)

Nyt lähdetään rohkeasti tasapelin kannalle. AC Milan on katastrofi vuosien jälkeen ehkä nousemassa takaisin Serie A:n kärkikahinoihin. Joukkue on aloittanut kautensa erinomaisesti ja milanolaiset ovat kahdeksan kierroksen jälkeen kolmantena. Joukkueen peli on luistanut mukavasti ja maalinteko on ollut suurin syy joukkueen hyvään alkukauteen. Kotietu Juventus ottelussa on myös erittäin tärkeä AC Milanille varsinkin, kun joukkuetta voidaan pitää altavastaajana.

Juventus on aloittanut oman kautensa totuttuun tapaan ja voittoja satelee toinen toisensa jälkeen. Mestarien liiga ottelussa tiistaina Juventus oli kuitenkin hieman helisemässä Lyonia vastaan. Juventus voitti lopulta vajaamiehisenä 0-1, mutta kunnia voitosta voidaan suunnata maalivahti Buffonin suuntaan. Maalivahtilegenda torjui Lyonin rangaistuspotkun ja torjui näin voiton Vanhalle Rouvalle. Ottelu Ranskassa ei ollut helppo, joten se tasoittanee puntteja lauantain otteluun, jonka vuoksi lähdetään hakemaan tasuria tähän otteluun.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz-22-10

Aiheeseen liittyvät uutiset