Coolpickz -kierroksella suomalaiset tulessa europeleissä!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierrokselle on saatu kolmen suomalaisjoukkueen europelit, kun RoPS, HJK ja IFK Mariehamn pelaavat Eurooppa-liigan karsintojen toiset osaottelut. RoPS ja HJK hakivat voitot ensimmäiseltä kierrokselta, mutta IFK Mariehamn on tiukan paikan edessä, kun Odd saapuu vieraaksi Ahvenanmaalle 2-0 etumatkan turvin.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

HJK – Atlantas

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: maalien lukumäärä yli 2,5 1,66)

HJK haki tärkeän vierasvoiton ensimmäisestä osaottelusta Liettuasta. Vaikka HJK voitti ottelun 2-0, eivät helsinkiläiset hallinneet ottelua vaan Atlantas oli ottelussa niskan päällä. Liettuassa ottelun ensimmäinen puoliaika meni täysin Atlantasin nimiin ja joukkue sai jopa rankkarin 18 minuutin pelin jälkeen, mutta HJK:n maalivahti Thomas Dähne torjui rankkarin.

Klubilla on vielä kotiottelussa kova työ edessään vaikka joukkue pääseekin 2-0 etumatkalta toiseen osaotteluun. Veikkausliigassa maalinteko on kuitenkin onnistunut hyvin HJK:lta kotikentällä, mutta oma maalikaan ei ole tahtonut pysyä koskemattomana, joten maaleja saatetaan nähdä reilusti. Atlantas joutuu tietenkin lähtemään otteluun hyökkäävämmällä asenteelle, mikäli jatkopaikka kiinnostaa ja tämä tulee avaamaan lisää paikkoja HJK:lle.

IFK Mariehamn – Odd

Valinta: 2 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Draw/Odd 5,25)

Toisin kuin Klubilla ja RoPS:lla, on IFK Mariehamnilla aikamoinen vuori kiivettävänään toisessa osaottelussa. Norjassa MIFK:llä ei ollut oikeastaan mitään sanaa ja Odd oli ottelussa selkeästi parempi. Tippeligaenissa Odd on puolustanut erinomaisesti ja kun joukkue pääsee Ahvenanmaalle kahden maalin etumatkalta uskommekin vierailijoiden pelaavan tarkkaa puolustuspeliä.

Ahvenanmaalla ei Veikkausliigassa olla nähty kovinkaan paljon maaleja ja Wiklöf Holding Arenalla onkin keskimäärin nähty alle kaksi maalia ottelua kohden. Vieraaksi saapuva Odd on selkeästi Veikkausliigan keskitasoa kovempi joukkue, joten maaleja ei ainakaan MIFK:n toimesta ole odotettavissa ja kun vieraille riittää tasapeli jatkoon ei heidän tarvitse maaleja tehdä.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 5.7.

Aiheeseen liittyvät uutiset