Coolpickz -kierroksella suunnataan Norjaan!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierrokselta löytyy kyllä pelejä jalkapallon EM-kisoista, mutta me keskitymme Norjan peleihin. Rosenborgin vierasotteluun toivotaan maaleja ja Molden kotivoittoon meillä on kova luotto.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Bodo/Glimt – Rosenborg

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Rosenborg -1 2,25)

Rosenborg on odotetusti Tippeligaenin kärkipaikalla ja peli on kulkenut niin vieraissa kuin myös kotona. Maaleilla Rosenborg ei ole varsinaisesti päässyt vieraskentillä juhlimaan, mutta tässä ottelussa joukkueiden tasoero on suuri, joten odotetaan vierailijoilta paljon maaleja.

Bodo/Glimt on jumittunut Tippeligaenin peräpäähän ja peli ei luista edes kotona. Varsinkin maalinteko on ollut joukkueelle vaikeaa edellisissä kotiotteluissa. Rosenborgin puolustus on erittäin hyvä, joten harvatkin paikat on käytettävä hyväksi kovalla prosentilla jos kotijoukkue haluaa edes pisteen ottelusta.

Molde – Viking FK

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Molde yli 2,5 2,99)

Molde on Tippeligaenissa kolmantena ja joukkue on ollut erinomaisessa iskussa kotikentällään. Viidestä edellisestä kotipelistään joukkue on pystynyt voittamaan neljä vähintään kahdella maalilla. Edellinen pistemenetyskin Moldelle on kotikentällä tullut maaliskuun puolivälissä, joten kovanluokan kotijoukkue on kyseessä.

Viking FK on Tippeligaenin paras vierasjoukkue kuluneella kaudella, mutta Molde on ollut sille paha vastus vieraissa. Kolme edellistä kohtaamista Molden kotikentällä ovat menneet isännille maalein 4-1, 5-1 ja 1-0. Tässä kohtaa luotetaan historiaan ja Molden hyvään suorittamiseen kotikentällä.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 29.6.

Aiheeseen liittyvät uutiset