Coolpickz -kierroksella tuplapalkinnot!

Coolpickz -kierroksella on tällä viikolla tuplapalkintojen lisäksi tarjolla loistavia otteluita. Saksassa Bundesliigaa sensaatiomaisesti johtava RB Leipzig kohtaa FC Schalke 04:n ja Lontoossa kohtaavat West Ham ja Arsenal. Tämän viikon todellisina herkkupaloina ovat kuitenkin ottelut Espanjasta ja Italiasta. Luvassa on El Clásico ja Derby della Capitale, jotka me otamme tarkempaan käsittelyyn!

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

FC Barcelona – Real Madrid

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Real Madrid 4,20 )

Barcelonassa voitaneen puhua jonkin sortin kriisistä, kun Blaugranan peli on tökkinyt pahasti Espanjassa viime aikoina. Kahdessa edellisessä La Liga ottelussaan katalaanit ovat joutuneet tyytymään kahteen vähämaaliseen tasapeliin, kun pisteet on tasattu vieraissa Real Sociedadin kanssa 1-1 ja kotona Malagaa vastaan 0-0. Mestarien liigassa Barcelona onnistui kuitenkin voittamaan Celticin vieraskentällä lukemin 0-2, mutta keskiviikkona Copa Del Reyssa joukkue joutui jälleen tyytymään tasapeliin. Copa Del Reyn ottelussa Herculesia vastaan Blaugrana oli toki liikkeellä kakkosmiehistöllä, mutta tasapeli ei silti ole joukkueelta vaadittu tulos. Kun edellä mainittuihin seikkoihin lisätään se fakta, että Barcelona on vasta yhdenneksitoista ”paras” kotijoukkue tämän kauden La Ligassa, ei kotivoitto vaikuta kovinkaan varmalta.

Real Madrid on pelannut erinomaisesti, eikä joukkue ole hävinnyt ottelua miesmuistiin. Edellinen tappio vieraskentällä on tullut Mestarien liigan puolivälierissä viime huhtikuussa Wolfsburgia vastaan. Wolfsburg tappion jälkeen Blancos on voittanut 12 vierasottelua ja pelannut 4 vierasottelua tasan. Barcelonan tapaan Real pelasi keskiviikkona Copa Del Reyn ottelun kakkosmiehistöllä, tosin sillä erolla että Blancos hoiti oman ottelunsa tyylikkäästi 6-1. Gareth Bale on sivussa El Clásicosta, mutta Casemiro palannee kokoonpanoon ja tämä on vierailijoiden kannalta Balen poissaoloa suurempi seikka. Lähdetään hakemaan Realin vierasvoittoa aivan uskomattoman hyvällä 4,2 kertoimella! Huomatkaa myös että Coolbetilla saat myös x2 vedolle kertoimen 2,02!

Lazio – AS Roma

Valinta: 2 (Coolbet: Vierasjoukkueen maalit yli 1,5 2,02 )

Serie A:ssa on luvassa yksi Italian suurimmista otteluista, kun Derby della Capitalessa kohtaavat pääkaupunki Rooman ylpeydet Lazio ja AS Roma. Lazio saa isännöidä derbyä ja joukkue lähteekin otteluun hyvistä asetelmista, sillä isännät ovat pelanneet yhdeksän ottelua peräkkäin ilman tappiota. Derby della Capitalen historia on kuitenkin vierailevan AS Roman puolella ja joukkueiden kolme edellistä kohtaamista ovatkin menneet AS Romalle.

AS Roma on Serie A:n vaarallisin joukkue, kun 14 ottelussa se on onnistunut maalinteossa peräti 33 kertaa. Joukkueen paras maalintekijä on Edin Dzeko 12 maalilla ja Dzekon lisäksi Mohamed Salah on onnistunut maalinteossa 8 kertaa. AS Roma on siis pitkälti tämän kaksikon varassa, mutta mitään merkkejä heidän tahdin taantumisesta ei ole. Odotamme keltapunaisten ottavan ottelun haltuun heti alkuminuuteilla ja näin ollen seilaavan Derby della Capitalen voittoon.

Tästä tuplapalkintojen jahtiin!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

coolpickz-3-12

Aiheeseen liittyvät uutiset