Coolpickz -kierroksella viisi ottelua Valioliigasta!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierrokselle on saatu viisi kohdetta Valioliigan päätöskierrokselta. Me nappaamme niistä käsittelyyn Newcastlen ja Tottenhamin ottelun. Kierrokselta löytyy myös Serie A:n ja Ligue 1:n päätöskierroksen otteluita kuin myös pohjoismaisten pääsarjojen pelejä. Otetaan tarkasteluun myös Norjan Tippeligaenin kärkikamppailu Odd – Molde.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Newcastle – Tottenham

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia

Newcastlen kohtaloksi koitui tippuminen Championshipiin ensi kaudeksi, kun Sunderland kaatoi keskiviikkona Evertonin lukemin 3-0. Isäntäjoukkueella ei ole ottelussa varsinaista panosta, paitsi kunnia. Näiden joukkueiden kohdatessa St. Jame’s Park:lla on totuttu näkemään myös maaleja, sillä edellinen alle kolmen maalin ottelu on pelattu vuonna 2011.

Tottenhamilla on ottelussa vielä panosta, sillä joukkue kamppailee Valioliigan toisesta sijasta. Spursilla on ollut menossa normaali loppukauden sulaminen, joskin se on kestänyt tällä kaudella totuttua lyhyemmän ajan. Vieraskentillä peli on lontoolaisilta sujunut ja Spurs onkin Valioliigan toiseksi paras vierasjoukkue. Spurs ottaa voiton ja Newcastle pelaa hurlumhei meiningillä, joten nähdään myös vähintään se kolme maalia tässä ottelussa.

Odd – Molde

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia

Tippeligaenissa kohtaavat maanantaina sarjan kakkonen ja kolmonen, kun Odd ja Molde iskevät yhteen. Molde on ollut alkukaudesta vahva kotonaan ja peli on kulkenut myös vieraissa vaikkakin edellisessä vieraspelissä Molde sössi 0-3 johtonsa pelaten 3-3 tasapelin Haugesundin vieraana.

Odd ei ole mitenkään erityisen vahva kotijoukkue, mutta varsinkin Moldea vastaan joukkueen kotitaika on ollut erittäin kova. Molde on nimittäin pystynyt voittamaan edellisen kerran Oddin vieraissa 90-luvun puolella. Joukkueiden kohtaamiset eivät ole ajan saatossa kuitenkaan olleet erittäin vähä maalisia, mutta suurempia maalijuhlia ollaan myös kartettu. Tämän vuoksi Coolpickz -riville isketään kotivoitto ja vähän yllätyksellinen under.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 13.5.

Aiheeseen liittyvät uutiset