Coolpickz -kierrokselta haetaan yllätyksiä!

Coolpickz -kierroksella palataan normaaliin päiväjärjestykseen ja palataan maaottelutauolta seurajoukkueiden pariin. Ruotsin ja Norjan pääsarjat saadaan käyntiin viikonloppuna, joten poimitaan sieltä yksi ottelu tarkempaan käsittelyyn. Tämän lisäksi myös luvassa tuttua ja turvallista Valioliigaa.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Kristiansund BK – Molde

Valinta: 2 (Coolbet: Molde 2,24)

Norjan pääsarja potkaistaan käyntiin viikonloppuna, kun nousijajoukkue Kristiansund BK haastaa perinteisen ja menestyneen Molden. Kotikentällään kauden aloittava Kristiansund lähtee otteluun haastajana, mutta kuten tiedämme kauden ensimmäisissä otteluissa saatetaan nähdä yllätyksiä varsinkin kun sarjanousija pääsee pelaamaan kotikentällään.

Molde karisti 2010-luvun alkupuolella niskastaan ikuisen kakkosen liikanimen ainakin hetkeksi, kun joukkue voitti Norjan mestaruuden 2011, 2012 ja 2014. Mestaruuksia ennen Molde oli tullut Norjan pääsarjassa hopealle peräti seitsemän kertaa. Viime kausi päättyi kuitenkin Molden osalta pettymykseen, kun Ole Gunnar Solskjaerin joukkue oli sarjassa viides. Uskotaan Molden voittoon, josta saa yli kahden kertoimen.

Southampton – Bournemouth

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: x2 2,30)

Southamptonin sairastuvalla on aikamoinen ruuhka ja varsinkin Manolo Gabbiadinin loukkaantuminen on iso menetys kotijoukkueen hyökkäykselle. Seitsemästä edellisestä ottelustaan So’ton on hävinnyt viisi, joten ei isäntien ottelut ole viime aikoina luistaneet. So’ton ei ole myöskään pelanut tasuria viimeiseen 11 otteluun, joten Bournemouthia vastaan joukkue voisi olla jopa tyytyväinen tasapeliin.

Bournemouth on hilannut itseään vähitellen ylöspäin sarjataulukossa ja nyt joukkue onkin 11. tasapisteillä So’tonin kanssa tosin kaksi ottelua enemmän pelanneena. Vierailijoiden pelivire on kuitenkin hyvä, sillä Bournemouth haki maaliskuun alussa Old Traffordilta tasapelin, jonka jälkeen kotona ovat kaatuneet niin West Ham kuin Swanseakin. Nyt ollaan vain kertoimien perässä ja haetaan Bournemouthin voittoa Coolpickz -riville!

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset