Coolpickz -kierroksen pääosassa maaottelut!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierrokselta löytyy luonnollisesti näin EM-kisojen alla rutkasti maaotteluita, kun kisajoukkueet hiovat kuvioitaan kuntoon ennen ensi perjantaina alkavia kisoja. Kierrokselta löytyy myös muutama kohde Ruotsin ja Norjan divareista kuin myös jo käynnistyneestä Copa Americasta. 

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Kongsvinger – Sandefjord

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Sandefjord 2,54)

Norjan ykkösdivisioonasta OBOS-Ligaenista on kaivettu Coolpickz -kierrokselle kaksi ottelua ja me nappasimme toisen niistä tarkasteluun. OBOS-Ligaenia johtava Sandefjord vierailee Kongsvingerissä, jossa isäntäjoukkue on tällähetkellä seitsemäntenä OBOS-Ligaenissa.

Sandefjord on viiden vierasottelun jälkeen sarjan paras vierasjoukkue vakuuttavalla 12 pisteellä. Sandefjord on voittanut neljästi vieraissa ja kärsinyt vain yhden tappion, joka tuli joukkueen ensimmäisestä vierasottelusta. Kongsvinger ei ole vielä kotonaan vakuuttanut ja kahdessa edellisessä kotiottelussaan joukkue onkin ottanut pataan lukemin 1-2 ja 1-3. Lähdetään rakentamaan riviä vierasvoiton ja overin kautta.

Ruotsi – Wales

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Ruotsi 2,07)

Hieman vastentahtoamme lähdetään naapurimaa Ruotsin kelkkaan tässä kohteessa. Ruotsi pelasi maanantaina maalittoman tasapelin Slovenian kanssa eikä ottelun lopputulos ollut varmastikaan mieleinen joukkueen valmentajalle Erik Hamrenille. Ruotsin puolustuspelaaminen on kuitenkin kunnossa ja jos Zlatan Ibrahimovic päästetään Walesia vastaan irti, uskomme keltasinisten puristavan voiton itselleen.

Wales on pelannut edellisen kerran maaliskuun lopussa, kun joukkue hävisi Ukrainalle 1-0 vieraskentällä. Alkavat EM-kisat ovat Walesille ensimmäiset laatuaan ja joukkue on varmasti intoa täynnä kuin ilmapallo. Kokeneen Ruotsin kohtaaminen on Walesille hyvä mittari näin kisojen alla, mutta mikäli lammaspaimenien nimekkäimmät pelaajat Ramsey ja Bale pysyvät kurissa tai penkillä ei Ruotsilla ole hätää.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 4.6.

Aiheeseen liittyvät uutiset