Coolpickz -kierroksen pääosassa Valioliiga!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Vihdoinkin se alkaa, nimittäin Englannin Valioliiga ja Coolpickz -kierrokselta löytyy tietenkin kohteita Englannista. Mielenkiintoisia kohteita on taas kierros pullollaan ja me valikoimme niistä nyt kaksi suurennuslasin alle. Sarjanousija Burnley kohtaa kotonaan Swansean Arsenalin vieraaksi saapuu Liverpool.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Burnley – Swansea City

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Burnley 2,70)

Lähdetään faktoista ja todetaan se, että Burnley on materiaaliltaan Valioliigan heikoin joukkue. Ensimmäinen kierros on kuitenkin aina ensimmäinen kierros ja Burnley pääsee aloittamaan kautensa kotikentällään. Burnleyn puolustus tulee pelaamaan tarkasti ja hyökkäyksestä löytyy Championshipin puolella tuhoisaa jälkeä tehnyt Andre Gray. Burnleyn osalta kotiavauksen käsikirjoitus on seuraava: tiivis puolustus ja Gray käy tekemässä yhden.

Swansean joukkue on materiaaliltaan Burnleyta parempi, mutta ei merkittävästi. Viime kaudella Swansean tärkeimpiä pelaajia olivat Gylfi Sigurdsson ja Ashley Williams. Williams siirtyi Evertoniin, joten Swansean puolustuksessa on nyt iso aukko. Sigurdsson on Swansean pelin sielu keskikentällä, mutta tänään mies saa vastaansa keskikentällä maanmiehensä Gudmundssonin. Gudmundsson nollaa Sigurdssonin, puolustuksessa on Williamsin mentävä aukko ja kun Swansean hyökkäyksen parhaat pelaajat Ayew sekä Gomis ovat siirtyneet muihin maisemiin ei vieraat saa tänään pisteitä mukaansa.

Arsenal – Liverpool

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Liverpool 3,15)

Kyllä, luitte oikein me pelaamme Liverpoolia. Arsenalilla on kammottava tilanne puolustuksessa, kun sairastuvalla ovat Gabriel ja Mertesacker. Özil, Giroud ja Koscielny ovat myös suurella todennäköisyydellä sivussa Tykkimiesten kokoonpanosta avausottelussa. Näin monen avainpelaajan puuttuminen tai puolikuntoisuus koituu Arsenalin kohtaloksi jopa Liverpoolia vastaan.

Liverpool pelasi upean ottelun Barcelonaa vastaan muutama viikko sitten, kun englantilaiset prässäsivät kovaa ja korkealla eikä katalaaneille annettua senttiäkään tilaa. Liverpoolin keskikenttä on vahvistunut ja joukkueesta on muokkaantunut hyvin liikkuva paketti. Jos Liverpool laittaa samanlaisen prässin päälle kuin Barcelonaa vastaan on luvassa varsinainen maali-iloittelu.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 13.8.

Aiheeseen liittyvät uutiset