Coolpickz -kierroksen yllättäjänä Swansea City!

Coolpickz -kierroksella on tällä viikolla varsin monipuolinen kattaus otteluita ympäri Euroopan huippusarjoja. Me ruodimme tarkemmin La Ligan ottelun Real Sociedad – Athletic Bilbao ja kierroksen yhtä yllättäjää odotamme Swansea Citystä.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Hull City – Swansea City

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Swansea City 3,07)

Hull on ollut äärimmäisen kova kotonaan viime kierroksien aikana, mutta todellisuudessa joukkue on kuitenkin kerännyt neljänneksi vähinten pisteitä kotikentällään. Taistelu putoamista vastaan on tiikereillä hurjaa ja tästä ottelusta ei enää vain tasapeli riitä. Voittoa saatetaankin isäntien toimesta hakea puolustuksen kustannuksella, joten uskon Swansealle syntyvän paljon maalintekopaikkoja vastahyökkäyksistä.

Swansea on alkanut napsia pisteitä tasaisesti ja on saanut itsensä hilattua jo viisi pistettä putoamisrajan yläpuolelle. Joutsenien peleissä on nähty myös viimeisten kierrosten aikana mukavasti maaleja ja joutsenien hyökkääjä Fernando Llorente on ollut pitelemätön. Llorenten kanssa hyökkäyspäässä ovat tehneet tuhojaan Gylfi Sigurdsson ja Luciano Narsingh, jotka pitävät huolen siitä että tarjoilu espanjalaiselle pelaa.

Real Sociedad – Athletic Bilbao

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Maalit alle 2,5 1,78)

Real Sociedad on kolmen ottelun mittaisessa tappiottomien otteluiden putkessa. Kotijoukkueena Sociedad ei kuitenkaan ole erikoinen, mutta ei Estadio de Anoeta nyt varsinaisesti mukava paikka ole vastustajille vierailla. Varsinkin Athleticille Estadio de Anoeta on tuntunut olevan vaikea paikka. Neljästä edellisestä vierailusta saldona kaksi pistettä ja yksi tehty maali.

Bilbao on ollut kotonaan loistava, mutta vieraissa peli on tökkinyt. Neljä edellistä vierasottelua La Ligassa on mennyt joukkueelta aivan penkin alle ja tuomisena noilta reissulta on ollut vain piste 0-0 tasapelistä peräpään Leganesia vastaan. Edellisestä vierasmaalistakin on joukkueella vierähtänyt jo aikalailla tasan kaksi kuukautta, joten underi lähtee lapulle ainakin allekirjoittaneella.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset