Coolpickz -kierros on brittifutiksen juhlaa!

Coolpickz -kierrokselta jatketaan viime viikon tapaan brittifutiksella, kun kierroksen kaikki kohteet tulevat sumuisilta saarilta.  Kymmenestä kohteesta yhdeksän on Valioliigaa ja yksi Englannin mestaruussarjaa. Meidän tarkkailuun joutuvat Southampton – West Bromwich ja Watford – Tottenham ottelut.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Southampton – West Bromwich Albion

Valinta: X ja alle 2,5 maalia (Coolbet: alle 2,5 maalia 1,61)

Southampton on ollut yksi Valioliigan parhaista kotijoukkueista ja joukkueen puolustus on ollut raudanluja kotonaan. Edellisessä kotiottelussa So’ton kärsi 1-4 tappion Spursille, mutta eikö poikkeus vahvistakin vain säännön. Southamptonin kotiotteluissa on nähty keskimäärin kaksi maalia ottelua kohden ja kun edellisessä ottelussa maaleja nähtiin peräti viisi, ei Southamptonissa todellakaan ole ennen sitä maaleilla juhlittu. Kotijoukkueen hyökkäyspeli kärsii pahasti keskikenttäpelaaja Nathan Redmondin poissaolosta, sillä Redmond on pelikiellossa.

Viime viikolla haisteltiin West Bromwichin ja Arsenalin tasuria, mutta Tykkimiehet punnersivat Lontoossa kotivoiton. Lähdetään tällä viikolla hakkaamaan päätä seinään ja uskotaan jälleen tylsään sekä vähämaaliseen tasuriin West Bromin pelissä.

Watford – Tottenham Hotspur

Valinta: X ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Watford/Draw 2,17)

Kuten aikaisemminkin on tullut mainittua Watford aloitti kautensa hyvin, mutta on valunut sarjataulukossa lähemmäs todellisuutta vastaavaa paikkaansa. Viime viikolla joukkue pelasi kohtalaisen ottelun Crystal Palacea vastaan ja taisteli pisteen tuosta taistosta. Isännät lähtevät varmasti tiukan puolustuspelaamisen kautta kaatamaan Spursia ja me uskomme että tämä taktiikka tuo ainakin pisteen isännille.

Tottenham on kolmen ottelun voittoputkessa, mutta vierailijat joutuvat lähtemään sunnuntain peliin ilman kahta puolustuksen avainpelaajaa, kun Jan Verthongen ja Kyle Walker ovat pelikiellossa. Poissaolojen lisäksi täytyy mainita ettei Spursin peli ole varsinaisesti tällä kaudella kulkenut vieraskentällä. Kyseessä on molemmille joukkueille tärkeä ottelu, jota ei ole varaa hävitä varsinkin kun kyseessä on paikalliskamppailu.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset