Coolpickz -kierros huipentuu Old Traffordille!

Coolpickz -kierroksella on jälleen maukkaita kohteita ja kierroksen kruunaa Luoteis-Englannin derby, Manchester United – Liverpool. Me lähdemme tottakai tarkastelemaan tätä yhtä jalkapallomaailman suurinta derbyä. Luoteis-Englannin derbyn lisäksi tarkastellaan, mitä Burnleyn ja Southamptonin välisessä ottelussa on luvassa.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Burnley – Southampton

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Burnley dnb 2,46)

Luitte oikein, me uskomme Burnleyn voittoon. Vaikka Burnley onkin tällä hetkellä sarjataulukossa Valioliigan keskikastissa, ei joukkuetta sinne ennen kauden alkua odotettu. Burnley on materiaaliltaan yksi Valioliigan heikoimpia joukkueita ja rehellisyyden nimissä me uskomme joukkueen joutuvan putoamiskamppailuun. Burnleyn pelastus on löytynyt kotikentältä ja joukkue onkin Valioliigan viidenneksi paras kotijoukkue tähän mennessä. Kolme edellistä kotiotteluaan Burnley on voittanut ja me uskomme tämän putken jatkuvan.

Southampton otti viikolla 1-0 kotivoiton Liverpoolista cup-ottelussa, mutta muuten joukkueen otteet pelikentällä ovat olleet varsin heikkoja. Southamptonin puolustus on vuotanut kuin seula, mutta viikolla pelattu cup-ottelu antoi toivoa tulevaa varten. Me uskomme Burnleyn nipistävän voiton kotonaan, mutta uskomme myös Southamptonin puolustuksen pitävän ottelun vähämaalisena.

Manchester United – Liverpool

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Kotijoukkueen maalit o1,5 2,12)

Manchester Unitedin peli on löytänyt uomansa ja joukkueella on menossa 15 ottelun tappioton putki kaikki kilpailut huomioiden. Valioliigassa ManU on hävinnyt viimeksi lokakuun lopulla Chelsean vieraana, mutta sen jälkeen meno on ollut vakuuttavaa. Punaisten paholaisten suurimmat tähdet, Zlatan Ibrahimovic ja Paul Pogba, ovat päässeet tasolleen ja kaksikko tuntuu olevan aivan pitelemätön. Neljässä edellisessä kotiottelussaan ManU on onnistunut maalinteossa vähintään kahdesti, joten o1,5 napataan rohkeasti lapulle.

Liverpool joutuu lähtemään Luoteis-Englannin derbyyn ilman parasta maalintekijäänsä Sadio Manéa, joka on edustamassa kotimaataan Senegalia, Afrikan-mestaruuskilpailuissa Gabonissa. Liverpool on ollut yksi Valioliigan viihdyttävimpiä joukkueita tällä kaudella, sillä Poolin peleissä on nähty keskimäärin 3,55 maalia ottelua kohden. Pool on tehnyt paljon maaleja, mutta Manén poissaolo vaikuttaa varmasti joukkueen vaarallisuuteen hyökkäyspäässä. Uskomme maalirikkaaseen derbyyn vaikka Mourinho näin ei haluaisikaan.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Muista korkein myös kerroin -kisa!

Aiheeseen liittyvät uutiset