Coolpickz -kierros huipentuu Wembleyllä!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierroksella on taas runsaasti futista pohjoismaista, mutta myös kovia otteluita Englannista. Arsenal kohtaa kenraaliharjoituksessaan Manchester Cityn ja Leicester ottaa mittaa Manchester Unitedista FA Community Shield -ottelussa Wembleyllä.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Leicester City – Manchester United

Valinta: 2 (Coolbet: Manchester United -1 3,40)

Leicester on kahdessa viimeisessä harjoitusottelussaan ollut pahasti vastaantulijana, kun ensin PSG voitti ketut 4-0 ja tämän jälkeen Barcelonaa vastaan tuli tukkaan lukemin 4-2. Kanten lähtö vaikuttaa joukkueen puolustus peliin eikä korvaajaa ole ainakaan vielä löytynyt. Hyökkäykseen hankittu Ahmed Musa väläytti nopeuttaan Barcelonaa vastaan ja onnistui maalinteossakin kahdesti. Omissa on kuitenkin nyt soinut liikaa ja mikäli ManU ei jätä linjansa taakse tilaa, johon nopeat Leicester pelaajat pääsevät juoksemaan, ei Punaisilla paholaisilla pitäisi olla ottelussa suurempia ongelmia.

Community Shieldin voitto olisi ManU:lle henkisesti erittäin tärkeä viikko ennen Valioliigan alkua. Joukkue, joka on etsinyt itseään aina Sir Alex Fergusonin lähdettyä, tulee tekemään tällä kaudella paluun Englannin huipulle. Fergusonin lähdettyä on satsattu pelaajiin ja rahaa on palanut kuin tähänkin kauteen lähdettäessä, mutta nyt on hankittu pelaajia, jotka ovat valmiita vastaamaan heti heille asetettuihin vaatimuksiin. Zlatan näytti heti ensimmäisessä ottelussaan punaisten paidassa, mitä tuleva kausi tuo tullessaan ja uusi manageri José Mourinho on tottunut tuomaan pokaaleita kotiin.

Arsenal – Manchester City

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Arsenal 2,85)

Arsenalin kesä on mennyt totuttuun tapaan, kun joukkue on yrittänyt hankkia tarvittavia vahvistuksia riveihinsä tässä kuitenkaan onnistumatta. Granit Xhakan hankinta Tykkimiehiin oli kuitenkin erittäin iso siirto ja ehkä juuri se, mitä joukkue kaipasikin. Arsenal ei ole menettänyt yhtään avainpelaajaansa, joten joukkue pääsee uuteen kauteen varsin hyvistä asetelmista huolimatta siitä, ettei siirtomarkkinoilla ole erityisemmin onnistuttu.

Manchester City on täysin päinvastaisessa tilanteessa kuin Arsenal. Joukkue vaihtoi manageria ja vetovastuun Cityssä otti Pep Guardiola. Pelaajia Citystä ei juurikaan ole lähtenyt, mutta uusia pelaajia on seuraan tullut. Huolestuttavaa siirroissa on se, että kaikki pelaajat, jotka Cityyn on nyt hankittu ovat jälleen kovan tason pelimiehiä. Se miksi tämä on ongelma niin Guardiola joutuu illasta toiseen miettimään millaisen tähtisikermän hän kentälle laittaa ja pystyvätkö pelaajat juuri silloin parhaimpaansa.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 5.8.

Aiheeseen liittyvät uutiset