Coolpickz -kierros myös pääsiäisenä!

Coolpickz -kierros pelataan näin pääsiäisenäkin, joten tutustutaanpa riviin. Pääosa kierroksen peleistä tulee Englannista ja mukana on sunnuntaina pelattava herkkupala, jossa kohtaavat Chelsea ja Manchester United! Meidän poimintamme tulevat kuitenkin Barcelonasta ja West Bromwichista!

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

FC Barcelona – Real Sociedad

Valinta: X ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Real Sociedad +2 2,35)

Barca vieraili viikolla Torinossa Mestarien liigan puolivälierissä ja joukkue joutui palaamaan kotiin tyhjin käsin. Ensi viikolla pelataan puolivälierän toinen osaottelu Barcelonassa ja työmaa jatkoon pääsyn kannalta on valtava. Italian jättiläiset saapuvat 3-0 voiton tuomassa etulyöntiasemassa Espanjaan. Ovatko Barcan ajatukset jo ensi viikon ottelussa?

Real Sociedad taistelee edelleen paikasta eurokentille, joten pistekin Barcelonasta olisi erittäin tärkeä. Viime viikolla joukkue voitti Gijonin vakuuttavasti 3-1, mutta tätä ennen joukkue on pelannut vähämaalisia otteluita. Sociedadilla on iskun paikka ja pitkävetoon haetaankin hyvällä kertoimella Sociedadin voittoa muutaman maalin tasoituksella.

West Bromwich – Liverpool

Valinta: X ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,78)

Hurjalla loppukirillä West Brom voi yltää vielä eurokentille, joten panosta otteluun löytyy kotijoukkueeltakin. Joukkueiden kolme edellistä kohtaamista The Hawthornsilla ovat päättyneet tasan ja kolmessa edellisessä joukkueiden kohtaamisessa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa.

Liverpool on kaikesta huolimatta kolmantena Valioliigassa, joten pisteitä tarvittaisiin myös vierailijoille. Poolin pelit ailahtelevat aikalailla, joten X lyödään Coolpickz -riville puhtaasti pisteiden toivossa. Molempien joukkueiden maali sen sijaan pitkävedossa on erinomainen kohde, sillä Pool on pelannut seitsemän ottelua putkeen joissa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset