Coolpickz -kierros on skandifutiksen juhlaa!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Jalkapallon EM-kisat on saatu päätökseen, joten Coolpickz -kierrokselle on nyt saatu kunnon annos skandifutista. Euroopan suurimmat sarjat valmistautuvat tulevaan kauteen ja niinpä kierrokselta löytyy myös muutama harjoitusottelu. Me suuntaamme vihjeissä Kemin kautta Tukholmaan.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

PS Kemi – KuPS

Valinta: 1 (Coolbet: 2,45)

Nousijajoukkue PS Kemin kausi on sujunut tähän asti odotetusti, mutta ei varmaankaan kemiläisten mielestä toivotulla tavalla. Joukkue majailee putoamisviivan tuntumassa ja nyt olisi aika kääntää vaikeudet voitoksi. Kemi on viiden ottelun tappioputkessa ja nyt odotetaankin kotiyleisöltä tukea tappioputken katkaisuun. Edellisessä kotiottelussaan Kemi kärsi 1-2 tappion HIFK:lle, mutta peli on menossa jo parempaan suuntaan.

KuPS kävi toukokuussa hakemassa kovat vierasvoitot Maarianhaminasta ja Rovaniemeltä, mutta tämän jälkeen vieraissa on ollut nihkeämpää. Ensin tuli tappio Tampereelta tupsukorvien vieraana ja sitä seurasi kaksi tasapeliä. Toinen tasapeli tuli Vantaalta PK-35:n vieraana ja heinäkuun alussa KuPS sai Lahdesta pisteen mukaansa kun FC Lahti ei onnistunut maalinteossa lukuisista yrityksistä huolimatta. Kemille rohkeasti kotivoitto ja tappioputki saadaan vihdoinkin katki kotikentällä!

AIK – Malmö FF

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: vierasjoukkueen maalit yli 1,5 2,23)

Tukholman Solnassa on luvassa tulinen taistelu kun AIK ja Malmö iskevät yhteen. AIK on Allsvenskanissa viidentenä eikä joukkueen taivalta kotimaan kentillä helpota käynnissä olevat europelit. AIK onnistui torstaina kaatamaan kotikentällään College Europan Eurooppa-liigan karsinnassa numeroin 1-0. Kotijoukkue lähtee siis nuhainen voitto niskassaan kohti sunnuntaina pelattavaa ottelua, jossa vastaan asettuu Allsvenskanin tämänhetkinen ykkösjoukkue Malmö FF.

Malmö FF on ollut kuluvan kauden ehdoton ykkösjoukkue Allsvenskanissa, kun peli on sujunut niin kotona kuin vieraissakin. Pisteiden lisäksi on Malmö päässyt juhlimaan myös maaleilla vieraskentillä ja vaaleansinisten vierasotteluissa on tullut keskimäärin 3,6 maalia ottelua kohden. Malmö käy sunnuntaina Solnassa kouluttamassa europeleihin keskittyvää AIK:ta tai ainakin me ajattelemme näin!

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 16.7.

Aiheeseen liittyvät uutiset