Coolpickz -kierros taas täynnä hyviä pelejä!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Viime viikolla Coolpickz -rivimme pääsi jo rahasijoilla, joten katsotaan saataisiinko tästä pysyvä trendi. Valioliiga on käynnistynyt ja se näkyy Coolpickz -kierroksella, mutta on mukana paljon muutakin. Italian Serie A pyörähtää käyntiin ja me iskemme heti Italiaan, jossa kohtaavat AS Roma ja Udinese. Espanjan La Liga käynnistyy myös ja Coolpickz -kierrokselta löytyykin Real Madridin avausottelu Real Sociedadia vastaan.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

AS Roma – Udinese

Valinta: 1 (Coolbet: AS Roma 1,53)

Lähdetään maltillisesti liikkeelle ja laitetaan riville AS Roman voitto. Giallorossi oli viime kaudella Serie A:n kolmas eikä se ole juurikaan heikentynyt viime kaudesta, toki Miralem Pjanicin siirtyminen Juventukseen oli kova paikka, mutta ei katastrofi. Roman harjoitusottelut ovat sujuneet mallikkaasti ja joukkueen puolustuspelaaminen on ollut hyvää. Romalla on erittäin kokenut joukkue ja kun he pääsevät avaamaan kautensa vielä kotiyleisön edessä ei Udinesella tule olemaan juurikaan sanaa.

Udinesen sijoitus viime vuoden Serie A:ssa oli 17. Tämän kauden joukkueessa ei ole taaskaan hirveästi  hurrattavaa vaikkakin harjoitusottelut ovat sujuneet varsin mallikkaasti. Harjoitusotteluissa vastustajat ovat kuitenkin olleet heikonlaisia, joten liiemmin ei kannata innostua. Sarja-avaus vieraskentällä, josta saldona kymmenen vuoden ajalta on 1 voitto, 1 tasapeli ja 9 tappiota, ei lupaa hyvää.

Real Sociedad – Real Madrid

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: o2,5 maalia 1,75)

Real Sociedad on hyvä keskikastin joukkue La Ligassa, mutta todellista haastajaa joukkueesta ei Espanjan kahdelle suurseuralle ole. Huomenna vastaanasettuva Real Madrid on toki taipunut Real Sociedadillekin, mutta poikkeus vain vahvistaa säännön. Avausottelussa voi muhia yllätyskin, mutta Coolpickz -kierroksella pisteitä tehdään maalimäärillä. Vaikka Real Madrid ei onnistuisi voittamaan tullaan ottelussa kuitenkin näkemään paljon maaleja.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 20.8.

Aiheeseen liittyvät uutiset