Coolpickz -kierros täynnä huippupelejä!

Tällä viikolla Coolpickz -kierros on saatu täyteen todellisia huippupelejä! Kohteita löytyy neljästä eri Euroopan huippusarjasta, joten monipuolinen kierros on jälleen veikattavissa. Kierroksen helmiä ovat ehdottomasti Derby della Madonnina, Der Klassiker ja El Derbi madrileno. Me suuntaamme katseet näistä kolmesta kahteen jälkimmäiseen otteluun, joissa kohtaavat siis Borussia Dortmund ja FC Bayern Munchen sekä Atletico Madrid ja Real Madrid.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Borussia Dortmund – Bayern Munchen

Valinta: 2 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Maalit alle 2,5 2,02 )

Dortmund on aloittanut kautensa ehkä hieman odotettua heikommin, mutta ei joukkue ole vielä merkittävästi Bayern Munchenin perässä sarjataulukossa. Dortmundin viimeisimmät ottelut kotikentällä ovat olleet vähämaalisia ja koska nyt on kyseessä tärkeä derby Bayern Muncheniä vastaan pelaa Dortmund varmasti oman päänsä tarkasti.

Bayern Munchenin peli on kulkenut alkukauden pienestä takkuilusta huolimatta ja joukkue on sarjataulukossa toisena. Munchenin vierasotteluissa on nähty maaleja, mutta kun otetaan huomioon Dortmundin kotiotteluiden vähämaalisuus ja se että viidessä edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Westfalenstadionilla ollaan tehty maksimissaan kaksi maalia, luotamme jälleen vähämaaliseen otteluun.

Atletico Madrid – Real Madrid

Valinta: 2 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: 2 3,20)

Luvassa on erittäin jännittävä Madridin derby kun isoveljet tulevat vierailemaan pikkuveljien luona. Atletico hävisi ennen maaottelutaukoa Real Sociedadille vieraissa vaikkakin sitä ennen peli oli kulkenut varsin mallikkaasti. Atleticon hyökkäys on ollut tähänastisella kaudella Realin hyökkäystä tehokkaampi, mutta puolustus ei ole ollut enää totutun tiivis.

Real Madridin kausi on alkanut erinomaisesti ja joukkue näyttää jälleen siltä vaaralliselta ja nopealta Real Madridilta, joka on totuttu näkemään. Real Madrid ei ole pystynyt voittamaan Atleticoa vieraissa viimeiseen kuuteen otteluun, mutta nyt siihen on luvassa muutos. Realin peli kulkee ja Atleticon kone hieman yskähtelee niin lähdemme pelaamaan Realin vierasvoittoa, jolle saat muuten Coolbetillä 3,20 kertoimen!

20 parasta riviä palkitaan rahapalkinnoin!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

coolpickz-19-11

Aiheeseen liittyvät uutiset