Coolpickz -kierros täynnä mielenkiintoisia kohteita!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikkokierroksella keskitytään skandifutikseen, mutta mukana on myös semifinaalit niin Mestarien liigasta kuin myös Eurooppa liigasta. Me poimimme Coolpickz -kierrokselta tarkasteltavaksi Ranskan liigan ottelun Lille – Angers ja Eurooppa liigan toisen semifinaalin, jossa kohtaavat Shakhtar Donetsk ja Sevilla.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Lille – Angers

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia

Ranskan Ligue 1 on ollut jälleen PSG:n näytöstä ja joukkue varmistikin mestaruutensa jo hyvissä ajoin ennen sarjan loppua. PSG:n takana onkin sitten tasaisempaa ja tällä hetkellä kuudentena oleva Lille on vain seitsemän pistettä toisena olevaa Lyonia perässä, yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Lille on ollut hurjassa vireessä, kun joukkue voitti kuusi ottelua putkeen ennen 2-1 tappiota PSG:tä vastaan. Kotona peli on myös luistanut ja neljä edellistä kotipeliä on päättynyt kotijoukkueen voittoon. Lillen neljässä viimeisessä ottelussa on nähty myös mukavasti maaleja, kun kaikissa neljässä pelissä on tehty vähintään kolme maalia.

Nousijajoukkue Angers on pelannut selkeästi yli odotusten ja on vain kolme pistettä Lilleä perässä. Nousijajoukkueen unelma eurokentistä riippuu pitkälti tästä ottelusta, joten nyt vierailijat mitataan todenteolla. Angers pääsi alkukaudesta yllättämään Lillen kotonaan, joten kaikki on mahdollista tässä ottelussa. Uskotaan avoimeen hyökkäävään peliin, joka loppujen lopuksi kääntyy Lillen voitoksi.

Shakhtar Donetsk – Sevilla

Valinta: 1

Kahden europelikonkarin kohtaaminen, joka on tosin ollut harvinainen sellainen. Joukkueet ovat kohdanneet edellisen kerran kaudella 2006-2007 Eurooppa liigan neljännesvälierissä, jolloin Sevilla raivasi tiensä jatkoon toisen osaottelun jatkoajalla.

Sevilla on hallitseva Eurooppa liigan mestari ja joukkue oli myös toissa kaudella Eurooppa liigan finaalissa. Kotimaansa Espanjan La Ligassa Sevillan peli ei ole luistanut ja joukkue on vasta seitsemäntenä sarjassa. Joukkue on jälleen laittanut kaikki munat yhteen koriin ja menestystä haetaan eurokentiltä ennemmin kuin kotimaan sarjasta.

Shakhtar on Sevillan ohella tuttu joukkue Eurooppa liigassa ja on joukkue myös kyseisen kilpailun voittanutkin. Vaikka Sevillaa voitaneen pitää ennakkosuosikkina tässä otteluparissa ei joukkue tule pääsemään Ukrainassa helpolla. Shakhtar haluaa varmasti lähteä hyvistä asetelmista kohti Espanjaa ja toista osaottelua, joten luotetaan Shakhtarin kotivoittoon Arena Lviv:llä.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 25.4.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset