Coolpickz-kierros täynnä pohjoismaista futista!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz-kierros huomio mukavasti pohjoismaisia jalkapallofaneja, sillä yhtä kohdetta lukuunottamatta kaikki kohteet ovat Ruotsin, Norjan ja Suomen sarjoista. Vihjeissämme uskomme AIK:n hyytyvän vieraskentällä, sekä Örebron vierasvoittoon.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Falkenbergs FF – Örebro Sk

Valinta: 2 (1,93 Coolbet)

Örebron viime aikaiset esitykset eivät ole olleet kummoisia: Neljä tasapeliä ja kaksi tappioita viimeisestä kuudesta ottelusta. Vaikka edellä mainituissa otteluissa on mukana kaksi ystävyysottelua,ei saldo ei ole mairitteleva. Joukkue on kuitenkin vielä hyvissä asetelmissa sarjataulukossa ajatellen esimerkiksi Eurooppa-liigan karsintoja.

Falkenbergsin kausi on ollut pannukakku ja joukkue onkin sarjassa tasapisteissä viimeisenä olevan Geflen kanssa. Falkenbergsille ei voi kotiottelusta huolimatta paljoakaan luvata, sillä Örebro on selvästi kotijoukkuetta parempi. Tasapeli olisi koitjoukkueelle voiton arvoinen, mutta kupongille on silti rustattava vierasjoukkuetta.

Hammarby IF – AIK

Valinta: 1 (2,70 Coolbet)

AIK on tällä hetkellä sarjassa viidentenä. AIK on heinäkuussa keskittynyt lähinnä Eurooppa-liigan karsintoihin, ja täten sarjapelit ovat jääneet vähemmälle. Viimeksi torstaina AIK kävi Gibralttarilla hakemassa 0-1 vierasvoiton Eero Markkasen maalilla, joten valmistautuminen huomiseen otteluun on jäänyt minimaaliseksi.

Sarjassa putoamiskarsinta-paikalla majaileva Hammarby ei ole niin heikko joukkue mitä sarjasijoitus osoittaa. Hammarby on hävinnyt tiukkoja otteluita ja joukkue tulee varmasti nousemaan sarjataulukossa kauden edetessä. Kotijoukkueella on hyvä paikka iskeä väsynyttä AIK:ta vastaan joten kupongille painetaan rohkeasti kotivoittoa.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

2016-07-22 (3)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset