Coolpickz -kierros täynnä Valioliigaa!

Coolpickz -kierrokselta löytyy tällä viikolla Valioliigaa, koska on taas se aika vuodesta, jolloin brittifutiksen ystäviä hemmotellaan otteluruuhkalla. Me lähdemme tutkailemaan kahden suuren lontoolaisseuran otteita Tapaninpäivän otteluissa, kun Arsenal saa vieraita West Bromwichista ja Chelsea Bournemouthista.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Arsenal – West Bromwich Albion

Valinta: X ja alle 2,5 maalia (Coolbet: West Bromwich Albion/Draw 3,15)

Kauden tärkeimmät ottelut ovat Valioliigassa meneillään ja tuttuun tapaan Arsenal alkaa kompuroimaan. Kaksi edellistä otteluaan hävinnyt Arsenal on ollut noissa otteluissa kuin varjo siitä Arsenalista, joka jo tällä kaudella ihastutti joukkueen omia faneja ja vihastutti muiden joukkueiden faneja erinomaisuudellaan. Edellisten otteluiden tehoista huolimatta Alexis Sánchez on kerännyt enemmän huomiota kiukuttelemalla joukkuetovereilleen ja keskikentän silloin tällöin taikuri Mesut Özil on painellut kaksi edellistä ottelua täysin varjojen mailla. Arsenal on tietenkin ottelussa ennakkosuosikki, mutta voittaakseen ottelun on joukkueen tehtävä todellinen ryhtiliike.

Tony Pulis on saanut hyvin keskinkertaisen West Bromwich Albionin näyttämään ajoittain varsin hyvältä. Varsinkin vieraskentällä West Brom on pelannut tasaisia vähämaalisia otteluita,  jotka olisivat voineet kääntyä suuntaan tai toiseen, mutta tähän mennessä tasaiset väännöt ovat kääntyneet raitapaitojen eduksi. West Brom puolustaa hyvin ja joukkueesta löytyy muutama vaarallinen pelaaja, jotka pystyvät rokottamaan vastustajaansa paikan tullen. Me uskomme vähämaaliseen otteluun, jossa Tykkimiesten ruuti on märkää ja raitapaidat hakevat vähintään pisteen Lontoosta.

Chelsea – AFC Bournemouth

Valinta: 1 (Coolbet: Vierasjoukkueen maalit alle 0,5 2,02)

Ollaan rehellisiä ja sanotaan, että Chelsea on tällähetkellä ylivoimaisesti Valioliigan paras joukkue. Antonio Conte on saanut lontoolaisseuran pelaamaan puolustuksen kautta voittavaa jalkapalloa, jonka mies teki tutuksi ollessaan Juventuksen peräsimessä. Chelsea on päästäny kahdeksassa kotiottelussaan vain neljä maalia ja joukkue on voittanut noista kahdeksasta ottelusta seitsemän. Tapaninpäivänä luvassa on jälleen voitto ja Courtoisin nollapeli.

Kuluneen Valioliiga kauden yksi positiivisista yllättäjistä on ollut ehdottomasti Bournemouth. Joukkueen salaisuus on kuitenkin ollut ennakkoluuloton pelaaminen kotikentällä, mutta vieraissa menestystä ei ole juurikaan tullut. Bournemouth on tehnyt kahdeksassa vierasottelussaan vain seitsemän maalia ja kun nyt vastaan asettuu Valioliigan tämänhetkinen ykkösjoukkue ei maaleja ole luvassa vierailijoille.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset