Coolpickz -kierros täynnä yllätyksiä!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Tämän viikon Coolpickz -kierros antaa meille mahdollisuuden hakea muutamia loistavia yllätyksiä ja isoja kertoimia Coolbetin puolelta! Kohteista valtaosa tulee Valioliigasta, mutta sekaan on mahdutettu jälleen muutama herkkupala myös muualta Euroopasta. Me lähdemme rakentamaan yllätyskierrosta Kettujen johdolla, kun Leicester kohtaa Tottenhamin. Toinen tarkasteltava kohde tulee myös Englannista, kun suuntaamme katseet Goodison Parkille, jossa kohtaavat Everton ja West Ham.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Tottenham – Leicester City

Valinta: 2 (Coolbet: Leicester City 5,50)

Tottenhamin esitykset eivät ole viime aikoina vakuuttaneet. Joukkue on toki kairannut pisteitä sieltä sun täältä, eikä joukkueenjohdossa ole vielä tarvetta painaa paniikkinappulaa. Tottenham ei ole onnistunut viimeisessä neljässä pelissä kuin kahdesti maalinteossa, tosin omissakin on soinut vain kolmesti. Joukkueen peli on kulkenut kyllä kotona ja edelliset ottelut ovatkin olleet vierasotteluita, miksi emme siis uskoisi Tottenhamin palaavan voittojen kantaan kotona. Tottenhamin viime ottelut ovat noudattaneet kaavaa, jonka mukaan joukkueen maalivat Hugo Lloris pitää joukkuetta pystyssä ja toivotaan että tehtäisiin sitten se yksi maali vastustajan verkkoon. Lloriskaan ei voi viikosta toiseen kantaa joukkuettaan reppuselässä, joten tänään on Kettujen päivä.

Viime vuoden mestareiden kausi on alkanut takkuisesti, mutta kenellä ei alkaisi kausi heikosti pienessä mestaruuskrapulassa. Merkkejä paremmasta on ilmassa, kun viime viikonloppuna Ketut ottivat vakuuttavan 3-1 voiton Crystal Palacesta. Leicester on onnistunut mukavasti maalinteossa ja laajalla rintamalla, joten joukkue ei turvaudu enää pelkästään Jamie Vardyn maaleihin. Tottenham pelasi viikolla vieraissa cup-ottelun Poolia vastaan, kun taas Leicester lähtee otteluun viikon levänneillä jaloilla on 5,50 vieraskerrointa yksinkertaisesti pakko pelata.

Everton – West Ham

Valinta: X ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Maalit alle 2,5 2,12)

Goodison Parkilla on luvassa kahden Valioliiga tähden ja heidän ylemmän keskikastin joukkueidensa kohtaaminen. Romelu Lukaku johdattaa isännät kentälle ja kotiyleisö toivookin jälleen suuria tekoja isolta belgihyökkääjältään. Rehellisesti sanottuna Everton on puuduttava joukkue seurata ja joukkueen ainoat valopilkut ovatkin juuri Lukaku ja pikkumies Gerard Deulofeu. Ennen Burnley tappiotaan Everton pelasi neljä ottelua putkeen, joissa nähtiin maksimissaan kaksi maalia. West Hamia vastaan ei saa hävitä, joten isännät lähtevät otteluun varmasti puolustuksen kautta.

West Ham on vähitellen löytämässä pelinsä ja viikolla joukkue voitti komeasti cup-ottelussa Chelsean. Maalit ovat kuitenkin viimeisissä Hammersien otteluissa olleet kiven alla ja tuntuukin siltä että joukkueen faneille riittää ennemmin Dimitri Payetin kauniit yksilösuoritukset, tuli niistä maalia tai ei. Olemme vahvasti sillä kannalla, että Goodison Parkilla nyhvätään 0-0 tai 1-1 tasuri, riippuen siitä onnistuvatko joukkueiden tähdet vai eivät.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz-29-10

 

Aiheeseen liittyvät uutiset