Coolpickz: Nyt myös lätkää tarjolla!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz on uudistunut ja nyt jalkapallon rinnalla on myös täysin jääkiekosta koostuvia kokonaisuuksia! Tämä lätkäveikkaajan unelma alkaa jo huomenna klo 17:00. Mikä parasta, veikkaaminen on ilmaista ja pääpottina on peräti 5000€!  Tarkempia ohjeita Coolpickz-vedonlyönnistä voit lukea tästä.

Tuleva Coolpickz-kierros sisältää kymmenen ottelua niin Liigan, SHL:n, KHL:n kuin Norjan jääkiekkosarjan puolelta. Seuraavassa hieman ennakointia kyseiselle kierrokselle.

Ilves – KalPa

Ilves on aloittanut kauden todella pirteästi. Joukkue ei ole aristellut kotonaan ja varsinkin vieraspeliesitykset ovat olleet hienoja. Karri Kivi on ulosmitauttaa varmasti kauden mittaan joukkueesta kaiken potentiaalin irti ja vaikka ohipelejäkin tulee kauden mittaan, on tupsukorvien kannattajille luvassa mielenkiintoinen kiekkokausi.

KalPa on myös aloittanut kauden pirteästi. Häntäpäähän povattu KalPa ei ole ainakaan kauden alusta lähtenyt nöyristelemään, vaan on puolustanut sitkeästi ja pelannut tiivistä viisikkopeliä.

Joukkueiden välinen kamppailu on lähtökohdiltaan vähämaalinen joten Coolpickzin puolelata on järkevää hakea vähämaalisuutta. Ilves on hitusen KalPaa edellä, etenkin hyökkäyspelissä, mutta tasainen peli on jokatapauksessa luvassa. Kotivoitto mahtuu myös Coolpickz-lapulle.

JYP – Tappara

JYP on aloittanut kauden ennakoitua surkeammin. Kärkikastiin povattu joukkue ei ole osannut vastata muiden joukkueiden tiiviiseen puolustuspeliin. Hyökkäyspeli paranee varmasti kauden mittaan, mutta puolustuspeli, sekä maalivahtitilanne nostattaa jo herkimmillä kysymysmerkkejä. On selvää, että Veini Vehviläisen sekä Pekka Tuokkolan on parannettava peliään, mikäli JYP aikoo keikkua sarjan kärjessä kauden mittaan.

Tappara on aloittanut kauden mestarin elkein. Maalinteko toimii, puolustaminen on jämäkkää, eikä maalivahtipelissä ole valittamista. Varsinkin Tapparan Henrik Haapala on nostanut selvästi tasoaan viime kaudesta ja jo alkukierrosten perusteella on helppo tamperelaiselle läpimurtokautta.

JYPin ja Tapparan kohtaamisessa on kaikki mahdollisuudet runsasmaalisuuteen. JYPin puolustus- ja maalivahtipeli ei ole ollut odotetulla tasolla. Samalla Tapparan hyökkäyspeli toimii mestarinjoukkueen lailla, joten joukkueiden välille on vaikeaa kuvitella vähämaalista nyhjäystä.

 

2016-09-23

 

Coolbetin kohteisiin tästä!

Coolpickz-kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset