Coolpickz: Pelejä rapakon takaa!

Coolpickzin viikonlopun jääkiekkokierroksella ei tällä kertaa kotimaisia pelejä nähdä, vaan rivi on haettu pääsääntöisesti NHL:n puolelta. Lisäksi mukana on kaksi ottelua Ruotsin SHL:n puolivälierien avauskierrokselta. Otamme lähempään tarkasteluun kaksi NHL-ottelua, jotka ovat mielenkiintoisia myös suomalaisnäkövinkkelistä.

Winnipeg Jets – Minnesota Wild

Valinta: 2 & yli 5,5 maalia

Mielenkiintoinen kohtaaminen suomalaisnäkökulmasta. Tämän kauden kaksi kuuminta suomalaispelaajaa, Jetsin Patrik Laine ja Wildin Mikael Granlund ottavat yhteen. Kaksikosta Laineen runkosarja on päättymässä runkosarjaan, kun taas Minnesota Wild Granlundin johdolla porskuttaa kohti pudotuspelejä.

Molempien joukkueiden viime ottelut ovat sujuneet hieman alavireessä. Jets sai juuri katkaistua neljän ottelun tappioputkensa islandersin kustannuksella, kun taas Wild tarpoo parhaillaan kolmen ottelun tappioputkessa. Ottelu on Minnesotalle tärkeä sen valmistautuessa pudotuspeleihin, viime ottelut eivät ole olleet sellaisia, joihin Wild parhaillaan pystyy. Winnipegiä vastaan joukkueella onkin hyvä sauma palauttaa peli raiteilleen ja katkaista tappioputki. Etenkin Jets on hyvin runsasmaalinen joukkue, joten pelataan tähän myös yli 5,5 maalia.

Pittsburgh Penguins – Florida Panthers

Valinta: 1 & yli 5,5 maalia

Ottelun ennakkoasetelmat ovat lähes identtiset kuin Jets-Wild –kamppailussa. Kotijoukkue Penguins on matkalla kohti pudotuspelejä, joskin on hieman yskähdellyt viime aikoina. Alla on hieman nöyryyttävä tappio Pennsylvian derbyssä paikallisvastustaja Philadelphiaa vastaan. Floridan kustannuksella paluu voittokantaan on kuitenkin todennäköistä (Penguins pelaa välissä pe-la –yönä Devilsiä vastaan).

Floridan tekeminen puolestaan ei ole ollut enää aikoihin vakuuttavaa. Sen syksy oli todella heikko, mutta Panthers näytti jo saavan juonesta kiinni tähdistöottelutauon jälkeen. Nyt sillä on kuitenkin taas vaikeaa. Florida on voittanut yhdestätoista edellisestä ottelustaan ainoastaan kaksi. Pudotuspelipaikka alkaa näyttämään todella epätodennäköiseltä, eikä Pittsburghin vierailulta Panttereille paljoa ole luvassa. Myös tässä ottelussa maaliodottama on melko suuri, joten otetaan kotivoiton lisäksi mukaan myös yli 5,5 maalia.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle 5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset