Coolpickz uudistuu – Veikkaa ilmaiseksi ja voita 5000€ jackpot!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz on veikkauskilpailu, johon pelaaja voi osallistua täysin ilmaiseksi kaksi kertaa viikossa. Coolpickz teki taannoin laajennuksen, jonka ansiosta pääsemme veikkaamaan jatkossa myös jääkiekkoa. Jokaisella kierroksella veikataan kymmenen ottelun lopputulosta sekä kymmenen ottelun maalimäärää.

Jokaisella kilpailukierroksella jaetaan viiden parhaan veikkaajan kesken 1500€ rahapalkinto, jonka lisäksi jokaisella kierroksella on mahdollisuus voittaa 5000€ jackpot, jos yksikin kierroksen kilpailija saa kasaan vähintään 95 pistettä ja on jakanut veikkauksensa Facebookissa. Coolpickzin pelaaminen on täysin ilmaista eikä sido pelaajia mihinkään maksulliseen toimintaan

Miten Coolpickz pisteet kerääntyvät?

Jalkapallo

  • Valitse ottelun voittaja (1X2) kaikkiin 10 otteluun
  • Valitse kolme ottelua, joissa tulee paljon maaleja (3 maalia tai enemmän) ja kolme ottelua joissa ei tehdä montaa maalia (2 maalia tai vähemmän)

Saat pisteitä ottelun lopputuloksen kertoimen mukaan. Esimerkki: Chelsea – Arsenal, kerroin kotivoitolle 2.34, tasapelille 3.20 ja vierasvoittolle 3.40. Jos valitset kotivoiton ja Chelsea voittaa, saat 2.34 pistettä tästä ottelusta.

Valitsemasi suurimaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

3 maalia = 1 piste

4 maalia = 2 pistettä

5+ maalia = 3 pistettä

Valitsemasi vähämaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

0 maalia = 3 pistettä

1 maali = 2 pistettä

2 maalia = 1 piste

Jääkiekko

Saat pisteitä ottelun lopputuloksen kertoimen mukaan. Esimerkki: Suomi – Ruotsi, kerroin kotivoitolle 3.60, tasapelille 4.55 ja vierasvoitolle 1.80. Jos valitset kotivoiton ja Suomi voittaa, saat 3.60 pistettä tästä ottelusta.

Valitsemasi suurimaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

6 maalia = 1 piste

7 maalia = 2 pistettä

8+ maalia = 3 pistettä

Valitsemasi vähämaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

0-3 maalia = 3 pistettä

4 maalia = 2 pistettä

5 maalia = 1 piste

  • Maalimäärien perusteella annetaan pisteitä vain valitsemistasi suuri- tai vähämaalisista otteluista
  • Kokonaispistemäärään lasketaan oikein veikattujen otteluiden kertoimien mukaan annetut pisteet, suuri- ja vähämaalisista otteluista kertyneet pisteet sekä Facebook-jaosta saadut pisteet
  • Et voi vaihtaa veikkaustasi enää sen jälkeen, kun olet lähettänyt sen kertaalleen. Tulokset ja palkinnot päivitetään viimeistään 24 tuntia viimeisen ottelun päättymisen jälkeen.

Coolpickzin jokaisella kierroksella jaossa 5000€ jackpot!

  • Jackpot lähtee jakoon aina silloin, kun yksittäinen pelaaja saavuttaa kierroksella vähintään 95 pistettä.
  • Jos useampi pelaaja ylittää 95 pisteen rajan samalla kierroksella – Jackpot jaetaan näiden pelaajien kesken huolimatta siitä, kuka pelaajsta sai pisteitä eniten
  • Jackpotin voi voittaa ainoastaan Facebookissa jaetulla veikkauksella
  • Jackpotin voittajan suostuu myös Coolpickzin lyhyeen haastatteluun kuvan kanssa

Hyppää mukaan seuraavalle kierrokselle!

Vvihjeet.comista löydät viikoittain parhaat vinkit

Helpotamme Coolpickzin pelaajia kaksi kertaa viikossa, kun ennakoimme tulevaa kilpailukierrosta osallistumalla samalla myös itse kilpailuun. Jackpot-palkinto lähtee jakoon aina kun yksikin pelaaja veikkaa kierroksella yli 95 pistettä, joten kyllä me nyt yhteisömme voimalla ainakin kerran tämä 95 pistettä naarataan kasaan!

Viikoittaiset ennakot löytyvät sivuiltamme Coolpickzin omasta kategoriasta. Haasta kaverisi myös mukaan kilpailuun tai yhdistäkää voimanne jackpotin tavoitteluun!

Coolpickz | Vvihjeet.com

Aiheeseen liittyvät uutiset