Coolpickz -viikkokierroksella veikataan maaotteluiden lopputuloksia!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikkokierros alkaa hieman poikkeuksellisesti vasta tänään, kun alunperin tiistaille suunniteltua West Ham – Man Utd ottelua ei pelata tänään. Kierros potkaistaan käyntiin klo 19:00 Croatian, Israelin, Slovenian ja Macedonian toimesta.

Coolpickz -viikkokierroksella päästään veikkamaan tällä kertaa maajoukkueiden ystävyysotteluita. Mukaan mahtuu myös tärkeitä MM-karsinta -otteluita sekä Brasilian liigan taisto Fluminense – Internacional. Tämän viikon tärpit napataan tärkeistä MM-karsinta -otteluista.

Ecuador – Paraguay

Valinta: Ecuador

Tässä Etelä-Amerikan MM-karsinta -ottelussa kohtaavat Ecuador sekä Paraguay. Ecuador johtaa jopa hieman yllättäen koko karsintalohkoaan. Ecuador on voittanut kaikki neljä otteluaan ja joukkue on päästänyt näissä otteluissa vain kaksi maalia.

Vierasjoukkue Paraguay on lohkossa neljäntenä. Paraguayn neljässä karsintaottelussa on nähty vain viisi maalia, joten uskon vahvasti, että tässä kamppailussa ei tulla näkemään maalijuhlaa.

Kotijoukkue Ecuador on ottelun ennakkosuosikki enkä jaksa uskoa Paraguayn menestykseen tässä ottelussa tai näissä karsinnoissa. Vaikka Paraguay on lohkossa neljäntenä niin joukkue tulee putoamaan ulos kisoista enemmin tai myöhemmin sillä esimerkiksi Chile ja Argentina ovat vielä tällä hetkellä Paraguayn perässä sarjataulukossa.

Chile – Argentina

Valinta: Yli 2,5 maalia

Tässä ottelussa tullaan näkemään varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ottelu pelataan Chilessä ja se tuo otteluun oman lisämausteen etenkin, kun Argentinan karsinnat ovat lähteneet hieman takkuillen käyntiin.

Kotijoukkue Chile nauttii kotiedusta, kaatoihan joukkue karsintojen ensimmäisessa kotiottelussaan mm. Brasilian. Chilen neljässä karsintaottelussa ollaan tehtailtu peräti 14 maalia, joten verkko on heilunut varsin tiuhaan tahtiin.

Vierasjoukkue Argentina on kertoimien perusteella ottelun ennakkosuosikki, mutta itse näen ottelun todella tasaisena Chilen kotiedun ansiosta. Argentinan otteluissa ei olla nähty niin paljon maaleja, kuin Chilen peleissä, mutta tässä ottelussa tilanne saattaa muuttua. Chilen puolustus on paikoitellen varsin virhealtis, mutta toisaalta samaa voi sanoa myös Argentinan puolustuslinjasta.

Odotan tästä ottelusta todella viihdyttävää kamppailua kahden kovan joukkueen välillä. Maaleja tullaan näkemään varmasti kentän molemmissa päädyissä ja yli 2,5 maalin näkeminen on hyvinkin todennäköistä.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

jepjep

Aiheeseen liittyvät uutiset