Coolpickz -viikkokierros alkaa tänään!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikkokierros polkaistaan käyntiin tänään, joten on aika alkaa raapustamaan 15 kohteen riviä kuntoon. Tämän kierroksen kohteet ovat poimittu Englannin Valioliigasta, Espanjan La Ligasta sekä Saksan Bundesligasta. Kierros käynnistyy tänään klo 21:45 Suomen aikaa ja päättyy torstaina Rayo Vallecanon ja Barcelonan väliseen otteluun.

Veikkausvihjeet on jatkossa mukana jokaisella Coolpickz -kierroksella. Pyrimme julkaisemaan oman rivimme hyvissä ajoin ennen kierroksen ensimmäisen ottelun alkua. Lisäksi tarjoamme teille muutaman maukkaan poiminnan kierroksen otteluista.

1.3 Atletico Madrid – Real Sociedad

Valinta: Alle 2,5 maalia

Kotijoukkue Atletico raapi edellisellä La Liga kierroksella maukkaan 0-1 vierasvoiton Madridin derbystä. Tämä ottelu oli jälleen yksi osoitus Atleticon valtavan kovasta työmoraalista sekä kurinalaisesta puolustuspelistä. Atletico on päästänyt vähiten maaleja La Ligassa ja kotiotteluissa omassa päässä on kolissut vain kuusi kertaa.

Vierasjoukkue Sociedad on virittänyt itsensä loistavaan kevätkuntoon sillä joukkue on napannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa ja yhden tasapelin. Suurin syy Sociedadin hyvin esityksiin on ollut puolustuspelin kohentuminen.

Atleticoa on todella vaikea voittaa kotonaan vaikka Ticon maalinteko onkin tökkinyt viime aikoina. Sociedad tulee antamaan kotijoukkueelle kelpo vastuksen, mutta maalijuhlia Vicente Calderonilla ei tulla näkemään.

2.3 Borussia M`gladbach – Stuttgart

Valinta: Yli 2,5 maalia

Borussia Mgladbach – Stuttgart ottelun maaliodotusarvo on varsin korkea sillä molemien joukkueiden otteluissa on tehtailtu keskimäärin yli 3 kolme maalia peliä kohden.

Kotijoukkue M`gladbach on todella vahva kotonaan ja joukkue onkin voittanut neljä viidestä edellisestä kotipelistään. M`gladbach on tehtaillut näissä otteluissa 13 maalia, mutta myös omissa on helähtänyt seitsemän kertaa.

Vierasjoukkue Stuttgart on ollut viime aikoina varsin mukavassa iskussa ja joukkue löytyy Bundesligan kuntopuntarin neljänneltä sijalta. Stuttgart on pelannut hyvin viidessä edellisessä vierasottelussaan sillä joukkue on raapinut näistä otteluista peräti kahdeksan pistettä.

Vahva kotijoukkue vastaan hyvässä vireessä oleva vierasjoukkue vaikuttaa sellaiselta konbolta, että maaleja tullaan näkemään kentän molemmissa päädyissä.

Tässä vielä meidän rivimme kokonaisuudessaan tälle pelikierrokselle. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan  jackpotin metsästykseen!

Näyttökuva 2016-03-01 kello 17.16.10

Veikkaa ilmaiseksi ja voita 5000€ jackpot!

Aiheeseen liittyvät uutiset